[Klopp2026] 紐卡素 對 利物浦 2

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
normal one
其實前中後要各買一個 接班
教班霸咪仲大獲
av仲要肯課金,算係咁加啦
開波
李家超記招
小牛對雀屎
劇本續完約之後英超即輸歐聯出局
維拉用到既錢仲多過利啦
而家隊維拉唔差過廢中接手個陣既利
咁都教唔上前10就難搞啲
高普值得Anfield用一個看台用佢名命名
正式入紙申請做護芬手
Jurgen Anfield Road Stand
劉關張 三國咩【兩名忠臣】
高普續約繼續執教利記至2026年,兩名左右手卡華斯及里達斯續約同時效忠利記及高普。
最強戰友卡華斯跟高普搵食都超過二十個寒暑,昔日大哥二哥疑似不歡而散,三弟始終留喺高普身邊,高普嘅成功,就算未黎利記前,卡華斯都絕對有功勞。
高普用人唯才,跟隨高普多兩年,卡華斯同樣值得名留青史。
里達斯效忠高普,亦值得表揚。出走荷蘭做領隊未算成功,回歸利記升官發財,當日高普力邀里達斯回巢,因為佢係人才。
保域離隊,曾經有人擔心高普會唔會失去強大副手而進退失據,時間證明無需擔心,至少大家唔係太懷念保域。
里達斯對高普對利記嘅衝擊就係新思維新視野,保域係高普嘅「大腦」,或者因為太了解太近似,去到已經冇得再突破,里達斯就係呢個突破。
以近幾季利記嘅成功,加上里達斯初出茅廬其實已經喺球壇有一定名氣,或者要出去坐正自己話事其實唔難,但佢選擇暫時仍然同高普共同進退,係一份情。
高普強調就算自己幾叻幾勁都好,一個人絕對唔會成功,幸好佢身邊有兩名忠臣,教練團隊中亦有一班專業助手,球員又甘心為佢賣命,幕後亦有一班為成功而默默奮鬥嘅人。
高普嘅福氣,亦係利記嘅福氣。
#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC
勁得頭幾場
芬蘭女總理
近年得施丹係成功
護到級算係咁,可以睇多年
林伯教一哥都就快降班
Iq150
吹到咁勁
連達師只係知自己揸旗搞唔掂啫
真係似廢老同佢班𡃁
跟廢老就勁 自己出去就撈唔掂
想當年高普都係少帥 德乙教起
成唔成功都好睇天份
又話有國安法就好安全
大街大巷運屍
留美芬
https://www.youtube.com/watch?v=oIKSwyHYRsw

兩年前爸爸續約的video
踢波勁果啲真係唔駛點期待
我估好多人覺得傳奇球員退役後就係要返母會教波
我都有呢種期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞