[Klopp2026] 紐卡素 對 利物浦 2

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
PSG當佢係包皮替代品
係唔過份,但似高普無心r人工,佢d條件都係叫fsg課多d金買人
有錢你拎去續沙拿啦
就算唔加到一樣,加到17-18都要啦
所以咪話fsg死好命
都真
我覺得高普續應該都會增加水貸續既機會
我覺得水貨續約前題係高普留隊
如果無能力爭冠 佢留係度做乜
真係買到先算啦
咩名?
人在遠方蟬沒有和唱
四月咋喎
【Ian Doyle Q&A 28/4】

Ian Doyle不定期Q&A同利迷互動傾吓波,當中包含佢所見所聞嘅球會消息及個人意見,最新重點如下︰

球員動態
- 預計會嘗試同三叉戟費明奴、文尼及沙拿續約,但球季完結後嘅事
- 高普希望米拿留隊,但球員去向未明,亦視乎球會覺得佢嘅價值係幾多,目前為止離隊機會較大
- 奧歷治會自由身離隊
- 南野拓實嘅前景充滿問號

轉會傳聞
- 曾經對沙亞(Ismaila Sarr)非常有興趣,但最終簽入祖達,亦添購迪亞斯,暫時人腳齊整應該唔會再考慮沙亞
- 由始至終都否認想簽連拿度‧山齊士(Renato Sanches)
- 假如前線五子都留隊,簽新鋒將機會唔大
- 未有聽聞真係對波圖嘅域天拿(Vitinha Ferreira)及布拉加嘅卡莫(David Carmo)有興趣
- 物色一個年輕中場球員作長遠發展

#LFC #YNWA #WeAreAnfields12th #A12HKMO #A12OLSC #A12LFC
點處理張伯倫?
30m🤭🙏
唔貪心
入一個中場
清張狗
咁就收貨
最好買到tchxxxx
借老母
但唔買斷
英人,起碼50m啦
想比寧咸多過tchxxxxxxxxni
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞