[Klopp2026] 紐卡素 對 利物浦 2

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
呢場都是奧子追和?
一黎就教勁隊 你要本身個隊既名宿先得
而事實上大部份名宿無乜resume之下教都係失敗收場(e.g.林伯)
c丹同哥狗呢兩個係異數
其他球員年代無聲譽既一定要由低教起唔係點儲口碑?
本身維拉排1678呢啲位喎,本身都要護級何來謝4搞到要護級
佢講得岩wor
個陣利人腳係差但踢出黎幾有火
依家隊獌踢起上黎連行多步都懶
人渣士次次勁一兩季就dup
我覺得c丹都係未證明到自己 所以教完蝗都唔敢去其他會
佢如果係等國家隊都幾醒 都似岩佢
哥狗都係嚟到鏝先證明到自己 喺德國成日比人屌山寨王 歐聯廢
第一場對熱狗,和左,但班友係肯跑
就算失位都肯跑,果時高普話問題係一失波就會傳炸彈咁傳,唔識反cup
或者咁講,過程上季初過亞視做幾年,
2025接班係ok。

但係放棄再戰歐霸,過檔亞視季中上前10,
季尾跌watt落番護級,今季賽果上算係可惜。
接手嗰季都好多代表作啦
唔講歐霸 淨係聯賽都鏝4:1 轟3:1 金絲雀5:4
今季獌要靠牙朗先殺到熱狗同金絲雀
激情唔可以當飯食
但而家啲球迷又成日屌隊波冇火
下 利而家好有火啦
幾日一場 個個都勁搏咁
獌狗竇啲人日日羨慕我哋隊波踢到90分鐘仲想入波
格流到頂啦,根整就冇咩資源再比到謝4去develop,人望高處走好正常
今季維拉走左grealish,踢法要轉變
謝4入主去教咪啱囉,同埋維拉真係有問題出左黎,攞呢半季搵哂啲問題出黎咪啱囉
真係要judge謝4真係下季先至judge到
或者咁講,過程上季初過亞視做幾年,
2025接班係ok。

但係放棄再戰歐霸,過檔亞視季中上前10,
季尾跌watt落番護級,今季賽果上算係可惜。
格流到頂啦,根本就冇咩資源再比到謝4去develop,人望高處走好正常
今季維拉走左grealish,踢法要轉變
謝4入主去教咪啱囉,同埋維拉真係有問題出左黎,攞呢半季搵哂啲問題出黎咪啱囉
真係要judge謝4真係下季先至judge到
牙nat季尾應該要返黎
其實佢地巴黎之夜果10場都好有火,
只係佢地去到今季係都要用乾塘既球員或者冇影既球員,有火既人用黎擺。
多謝高普嫂Ulla
咩叫足球
[急問] 專業肉類分割技術員,速入!!!
https://lih.kg/2980478

癲到
咪講緊班曼當初笑我地得激情
而家恨都恨唔嚟
mbe個態度唔知咩事,hea到仆街
之後般奴可以夠膽見到普巴過人唔係走位係拍手
所以我琴日話咁都錯得第一次見
真係佢黎
唔係啦,死嗰個200磅
點知係真定係假膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞