[Klopp2026] 紐卡素 對 利物浦 2

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
意大利名帥安察洛堤係歐聯史上最強領隊,佢同施丹、彼士利一齊保持3奪歐聯冠軍紀錄,亦係入決賽次數最多(4次)領隊其中一個;哥迪奧拿就曾經2度贏得歐聯,高普亦有1次捧盃紀錄;

挑戰下依個紀錄唔錯
1次歐聯大把
兩次已經好少
哥狗就真係可以挑戰3次啦
雖然有次係黑返黎
入四次決賽已經最多
如果過到黃潛 廢中就同76齊頭
廢中個record仲要係帶同一隊入三次
咁高普4次得一次破記錄
https://youtu.be/LnaOKRV79sQ
當年啱啱嚟到,anfield 靜過圖書館,佢帶隊多謝球迷不離不棄支持,doubters into believers呢句我仲記得
德甲好興
當年咁做仲要比英國啲鄉下佬笑 話佢和波當攞盃
英國睇波文化鍾意banter 所以幾岩香港球迷
班球員好似都有d老尷
未習慣到呢種文化
強敵同弱隊打和再做呢d野會被人抽水話唔知醜
高普真係帶左好多野俾利物浦
教咁耐中游仲邊識教強隊
個模式都唔同
寧願佢去教其他廢啲既聯賽教榜首球隊
好少中游球隊出生既領隊教強隊都會勁
高普咪由緬恩斯教起
摩佬教波圖前都係教隊葡超中游
球員時代無名氣好難一教就教強隊
睇返個陣我地人腳真係得啖笑
但好似都無而家隊獌踢得咁肉酸
英藉教頭好難出去架啦
杜曹 高曹 肥賓 安76 都係由中下游開始教起反而一嚟教細league班霸之後出嚟都成功嘅真係諗唔到

中游教到出名嘅大把
新嘅杜曹拿sir都係咁上位

帶19聯賽班霸都冇說服力啦
最勁都係渣土 浸完蘇超返嚟都證明進步不大
SoB就仲柒
一黎就教班霸係得哥迪奧拿同c單先得
就算杜曹都好,都係慢慢轉會轉到去轟
聽過個講法係以前英國足球戰術素養低啲 所以呢一代啲教頭都唔係好適應到英國以外嘅歐洲足球
利申呢十年先睇波唔識舊人
亞視本來係好機會,但係格流爭標參戰歐聯,
或者出局落歐霸都係好經驗。

放棄歐洲賽過檔,但係功力不足搞到護級組,
實在可惜。
唔排除球會同埋高佬因為咁而延長兩年。
(歡迎屌我馬後炮)
人渣士頭兩季都有能力讓四都算有進步
戰術跟唔到
而家都多左好似Potter Howe呢啲嘅
佢去亞視個時間真係唔岩
搞到格流冇埋冠又係可惜
不過見到佢真係想快啲攞英超經驗 難得有隊冇咩壓力又肯使錢嘅搵佢教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞