[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (109)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
只要你個心入面有勞嚟果option 你就買勞啦! 真
幾錢 邊度入手
早晨。玉寶1911 le modulor
Where’s the ticket
價錢邊度啱
終於有人帶依隻
巴打有冇日用感想分享下
想入手
Dress watch 黎講好正, size 好好同埋真係好輕薄

同埋佢個萬年曆唔洗一個個咁較,篤一下就全部date一齊跳一下

以呢個價位買到萬年曆好抵屌
琴日諗住睇tank must black但係話9月先會到,冇得睇
睇咗其他tank must唔係好啱心水
收到我再望望,thx
係呀女仔隻手幼戴落好睇啲,我琴日都試咗下戴個sales都話唔係好啱我話太斯文,睇下到時隻black會唔會型啲

omega嗰兩隻我自己唔係咁好,我妹都係戴開方表,圓嘅好似都麻麻 anyways thx for the recommendation
Bvlgari 以呢個budget未必買到野
不會吧?鋁造果啲都買到啦
太睇少佢

最平果隻膠帶運動錶公價都25,700,AD應該有八折都要2萬頭
反而想知有幾多人會睇完dr strange留意佢
機芯就omega 比較好,不過女仔戴錶應該考慮款式靚唔靚居多,而Cartier 啲款多數後生女同熟女都可以戴得好靚,鍾意型少少可以考慮埋Santos,話哂Santos係歷史上第一隻pilot watch ,點都會比ballon bleu型啲,而且初初買貴錶可以考慮石英錶,入手價同保養費用都平啲
你攪錯左, 我唔係講 diagono. 我係講:

呢隻係鋁造, 帶黑色部份係鈦, 我個妹戴緊上幾代嘅model. 都幾好睇
有無人熟vc
4300v 係咪炒緊?
呢隻都少少sporty, 如果sporty 後生女應該都可以

如果係文靜既女仔,Cartier 既藍汽球都ok
想問吓巴打們
隻錶長期有霧氣可以點搞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞