[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (109)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
Cartier tank? 感覺易襯 返工 岀街都襯到
Cartier tank solo / bleu balloon ?
女仔配呢兩隻其實真係好襯 大方斯文
係呀我都睇緊隻Tank Must Black,黑到好型
好,我都研究下,我妹應該會中意tank多啲,我都覺得tank型啲
J下先

新手想問下最近想買隻好小小既錶比自己
預40-45k 有咩推介
自己有做過下功課 睇過omaga no time to die幾好
定係勞會好啲?
你真係有做功課?
40-45k 你諗住買咩撈
筆直點買勞
二手狀態差嗰啲?
不如你講下想買咩風格,或者咩場合戴
之後先有討論空間
純粹覺得個款好睇 價錢岩
其他野或姐機芯個啲無研究
iwc
純粹比自己出街用
勞個啲款我都有睇過 學你話我個筆直係買唔到
所以如果我個筆直有無其他類似既買到
如果差小小會唔會買隻勞會更好
可以考慮Cartier tank solo / ballon bleu

New toy
ching 你推薦同我一模一樣
英雄所見樂瞳
budget 50k-55k左右有無咩好嘅gmt watch推介
女朋友就走 想買隻黎睇兩地時間
差少少都唔會買到撈
你哩個budget 我覺得可以睇下
iwc既pilot款
omega seamaster diver/aqua terra
Omega speedmaster moon watch
Tudor black bay (有找)

平時返工著咩多 定係返工唔戴錶
留返筆錢加少少同佢一齊走
利申9up
因為見唔少女仔都戴Cartier戴得好睇
Btw 冷門少少可以考慮埋omega constellation / de ville
一定係買勞, G持
no time to die 二手都未必買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞