[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (109)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
小薯仔,係幾個月前買過隻zenith chronomaster A386
目的係令枝針貼近刻度 減少視覺上既誤差
樓上巴打先似係撚你果個
隻隻1000美金
...
ching 係邊做翻新 我呀爺有兩隻 我想翻新嚟氹下老豆
普通嘅Chronomaster 都要七皮耶
個胃口食大左 間間都係咁
我見水貨隻Chronomaster sport都要差唔多70k
想睇隻直嘅秒針點塞落去,影黎望下?
THANKS 巴打

我AIM緊佢D舊款大三針,見寶鏗好似都有D UNDER 10K內
唔洗擔心,有興趣可以睇吓parallax effect
其實zentona好靚
tag heuer隻carrera 02減到size變42應該都會大熱
冇留意開tag heuer 一睇又真係唔錯
不過原來佢都要4皮幾
新手想係Chrono24買隻水貨GS Spring drive, 見賣家寫出廠年份係19年, 想問下幾年前出產既錶會唔會有野要注意?e.g.擺得耐唔用會老化等等
主要係因為上網睇有人話機械錶幾年就要因為唔準要抹油做保養
另外水貨GS可唔可以拎上新蒲崗叫佢CHECK真假?如果可以會唔會有收費?
唔該晒咁多位
如果主打歐美市場
44 45呢啲size其實應該係一般大細
不過我都希望佢會出隻細啲嘅嚟玩下
睇下有冇機會第一次貴錶破處俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞