「警世」千祈唔好買ASUS啲電腦

568 回覆
585 Like 83 Dislike
有幫你換啦, taobao 個新screen .
俾你tg 我
傻仔諗法
一定好過notebook
屌,尋晚測驗,交卷部zenbook 2021可以係咁轉圈圈load唔到,屌搞到我遲左交卷,仆街華碩
D人成日屌MS冇保養
明明一換一最好
去買Apple M1 MacBook Air 唔洗煩,M1開始既MacBook Air 全部都有得Trade In
我屋企部asus notebook 2013年用到而家
以前佢出啲野真係好撚襟用
之前差d想買共石
有無話壞d咩?
MacBook Air 完勝,而家仲要有M1 CPU加持,唔洗再用垃圾Intel CPU

呢部野可以拎去Trade In 換部更加勁既電腦
壞mon囉
Amazon有冇support比你屌番佢?

Laptop 蘋果 dell thinkpad都係好
又係有部幾年前買既電腦 諗住比錢換零件 點知話冇晒貨唔會再有相關零件
第26章 《貨品售賣條例》 第16條

(2)凡賣方在業務運作中售貨,有一項隱含的條件︰根據合約供應的貨品具可商售品質 (merchantable quality),但在以下事項方面則並無該項條件 ——

(5)Goods of any kind are of merchantable quality ( 可商售品質 ) within the meaning of this Ordinance if they are—
(a)as fit for the purpose or purposes for which goods of that kind are commonly bought;
(b)of such standard of appearance and finish;
(c)as free from defects (including minor defects);
(d)as safe; and
(e)as durable,

萬幾蚊玩唔夠兩年就壞咗件嘢唔係好掂, 咪話佢唔夠耐用同埋有啲Defect囉 , 正常唔應該咁快壞.

梗係消委會投訴佢啦反正零成本, btw 你係佢官方網買定係retail?
Screen一定大把貨啦
點會唔換比你 擺明玩鳩你
咁ok?推
買電莖notebook 已經 on9
Notebook有無得上門整?
人地都話過撚咗保, 你做乜嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞