[跑online]集中討論區(23)-神驚已復活

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
琴晚up完之後好似較左去最高
我一陣試下較返低啲
2套都有得收 不過難啲搵到人放齊一套
佢有啲裝係表面寫住加頻經但係實際上del咗 要right click睇下件裝實際能力仲有冇寫住加頻經/貢先得 頻經內裝嘅話照我上面嗰套執嗰幾件舊ss就實冇死
幻光set其實係咪用嚟加經 跑圖就未必用佢?
各位巴打好

想問下標誌強化石而家可以點拎到?
童話券
翼都仲有啲用 頭面頸冇黃氣跑圖不了
依家草齊一套星河個啲係咪仲會有個動作直接入背包
就係因為官方唔知 靠班傻仔報比佢聽
神祕天使聖杯/神祕卡牌工具抽到光之聖水/空白工具換,用黎升故事角標誌
商店有賣/用童話轉蛋票券換到神祕天使聖杯/神祕卡牌工具
想問下如果我要經 av係咪可以用微光背而唔用英雄翼 到真係跑圖先至用成堆推進力/黃氣裝 我咁樣理解得唔得? 到而家都唔知點解有啲人嘅裝又高經又高能力
同埋想知問赤腳收唔收到

終於入得返
多謝上面解答過我嘅巴打
真係漏左一個visual c++冇裝
要逐個逐個對先知

Btw一年冇入脫哂節
而家有咩玩
完全明白 Thankssss

升滿咪要課好多?
升爆5lv要300個標誌強化石,預左要好多先得,但宜家有得扭童話轉蛋票券同埋有得用MAU買,算係易過之前
而且升到4lv只係要140個標誌強化石,所以可以諗住只係升到4lv就算
btw, 最後今日,未拎既記得拎埋先
遠望巴想問下新手用mau係咪都係買寶石盒 唔好買七大盒
我升完個項鍊Lv5用黎打boss算
咪又係活動頻地圖+扭蛋
新手就記得買左折扣套宮廷裝先玩
唔算新啦個帳都成11年
我周圍睇下先
不能
據說之後呢兩隻野會改做可以著普通裝嘅角色
即係話條鏈同標誌會變垃圾
玩阿努要傷害高就唔會用故事角
個人覺得新手用故事角都還可以,但玩到咁上下有返d裝故事角就冇咩用
你冇咩咪買咩
但我唔會建議買7大罪箱,一來每個月都可以用2TR買,二來周不時抽返d重覆裝,入面又唔算多勁裝
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞