[跑online]集中討論區(23)-神驚已復活

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
啲所謂規矩愈嚟愈多 每年多過一年
多撚到場名寫唔曬
年年返嚟玩都比班mk仔踢幾次 真心唔知咩事
而2022年 我真心懷疑依家同班MK仔玩係要內裝著危裝
咁其實冇咩所謂
我去得你個場一定跟你啲規矩
但最煩係mk仔輸撚左/比我爆死左唔憤氣 就踢人/叫佢個fd場主踢......
但唔夠人個時佢地係唔會踢的

之前見過有台仔屌鳩啲mk
話佢地街場當私人場玩 (場名冇寫規矩)
然後台仔比人踢
台仔同佢地議論講道理
然後班mk只係識人身攻擊 駁唔撚到
我前幾年已經怕撚左佢地
公開左裝備資訊
前幾日一樣比人踢
戲谷可唔可以show埋我係6怒0迴 冇裝兔
驚佢地唔識計怒
係咪嗰啲埸都有呢啲人? 已知有個埸係咩6怒迴 之後藍火軒少
係 見你上面針對緊一條友
但我唔係講緊唔係一個 係成堆
得一條友嘅話 班友唔會咁串啦
通常你入去個場見到個撚個都危裝(藍火 金桂)
好大機會係亂鳩踢嘅mk仔 成班圍內fd嚟
不過都有例外
因為危場好似都有啲團係互相睇唔順眼大家
(你會見到明明隔離個藍火場唔算多人 但都會有人開另一個藍火場)
我有時見到老屎忽都會轉危裝切磋一下
但mk仔就真係不了
6怒0迴禁兔禁手環嗰啲mk危場真係生人勿近
其實係咪真係mk仔
不過台仔又係好興粒聲唔出踢人 戇鳩鳩 等fd鎖門囉屌
有次接力房入咗房主嗰隊 之後無啦啦踢鳩咗我
原來我霸咗佢啲fd個位又唔講
最簡單比房主開空場裝就ok
但可惜咁耐都冇
或者好似活動場咁可以set 能力封頂限制
已經解決好多問題
D抽抽樂 A S券應該換邊套裝好?
掛釣魚其實自動同公園有無咩分別
新玩無咩錢唔想買能量
自動有得釣劍箱
有冇人有3星同2星40lv傭兵數值睇下
錢唔多釣3角飯團 反正tr都冇咩用..
折扣商店冇mau先on9
新手有MAU點係咪換晒傳說寶石箱 定係換咩好
阿努其實個方向係幾好
起碼去到地下世界之後唔再係有裝=無腦玩都贏
不過個門檻好高又出得慢
而家先見到原來塔裝係全部都係黃石位
跳跳河豚點樣可以做到下面條片咁樣keep住快
睇完佢個description都唔知up乜
https://www.youtube.com/watch?v=-x-5F2vSwk8&ab_channel=DreamBoy
長期撳住z掣衝刺...
全程長禁z 再狂禁跳?
係咪要去爬
yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞