[跑online]集中討論區(23)-神驚已復活

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Npc個復原1級資料係咪換5%外裝寵最好
其實整咁多焗人限時限刻日日玩嘅任務
仲易令人覺得疲勞而退game
正常有返工有社交有自己生活嘅人點會每日限時限刻坐定定同你做任務

就算每日可以抽啲時間出嚟玩嘅人
都會想玩啲自己鍾意嘅嘢
當我每日玩一個鐘,開開心心做下團任,玩下街場,吹下水,玩下公園、農場、我的房間都一個鐘啦
成日要人將僅餘嘅輕鬆玩樂時間都要變得辛苦咁為做任務而玩

年中都唔知棄咗幾多因為要日日做任而覺得攰嘅game
之前啲任務仲閪仲肝 依家算好好啦
之前日Q日玩感情群島好撚攰
升爆張pass扭晒啲蛋總算可以休息下
而家每日淨係on嚟做團任算
輕鬆玩game好撚爽

屌其實連團任都唔撚想做
嗰陣屎忽痕喺DC入咗個團
唯一要求係每日做團任

屌佢老味我就凌晨玩嘅,但個閪窿團長就日頭/夜晚先on
啲閪任又要同團長跑

但成個團啲人都可以日日做晒啲任,DC狂吹水咁

懷疑成班都冇生活日日坐喺電腦前面
我係講情感對上嗰啲活動
真係會肝到你唔想玩

條件極閪又悶
識啲人港跑泡跑秦跑都有玩仲要肝齊裝
日日個discord見佢就係玩緊跑
唔知係咪一日有48個鐘
剩係有玩韓跑 肯肝一定有裝
不過賣咗隻ac 發到豬頭
依家仲要封海外玩家 好彩賣得快
講漏 0000~0050呢段時間開唔齊圖1~圖6 即係1個鐘做唔曬啲任 又或者要1800~2350呢段最寶貴嘅時間拎嚟做啲傻閪任
緣迕開始啲活動肝到死死吓 不過嗰陣個個都有隻xc 喺身
冇計
情感裝用到4券咩
朝早可以釣多陣魚
團任真心on9 見到d人以為軍訓
而家課金應唔應該抽劍
同埋想問下點解dc群有啲人好似長期有三刀放咁好驚買左後台
三把刀是咪姐係好似zoro咁三把武士刀咁 啱啱見到好型
咁公園嗰啲釣手幣應該換咩最好 14年之後冇玩過咩都唔識
#1 有
新ac完全唔夠tr玩自動釣
三刀係 但我唔識欣賞
覺得新個2把劍靚啲
SSS 寵/推進 會優先揀
對翼冇15%黃氣但有加速最大,自己取捨
手就5%黃氣唔算太勁
收到!黃氣頭黃氣頸是咪好難抽㗎
保底換
唔介意比少少錢可以直接買 人大左覺得其實時間好似緊要啲
雖然釣魚都係掛機
抽嘅話會唔會好L難中
呢個真
每個session淨係開幾場但係要人跑晒
都係呢句啦 玩隻驚玩到返工咁為乜
有時間咪玩幾場 無咪let it go
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞