[跑online]集中討論區(23)-神驚已復活

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
撚狗箱
整梗farmcraft彈我出game 仆街
其實我想問守護靈要點樣先升到lv去探索 係咪個狗牌去到藍色就得
但邊到嚟咁多經驗比佢地食? 我都係得光傳堆結晶
自己3怒藍火bug裝年代退左跑 個陣未有呢啲升lv方法
你齊但d新玩未齊嘛
btw,你齊晒都仲有成萬幣咁你應該都玩左唔少棉花糖活動
可以比人換走d免費邊境裝
btw,我都寧願佢出交易變更券III比人玩多d
守護靈要升爆左10lv先有得去探索
玩普通場拎光之結晶體/每日用光之氣息可以升
Yes,但個人覺得玩活動果個刷傭兵lv會爽d
最好分2隊,一隊玩公園巡邏,一隊玩活動果個
唔算多 應該係因為好彩全部都唔使保底
平均應該100-150保底幣就已經扭完
光之氣息係點樣拎/升經驗 頭先見隻野仲有2個光之氣息 但玩完一場就冇左
同埋如果冇乜守護靈個禮包值唔值得買
月頭換走曬上個月既宮廷
你咁好彩,我都有1件要保底
但宜家先玩果d真係幾難儲幣下,dm同升貢點都得咁少幣同箱
黎緊仲要得返課金變更券更新,冇新活動
光之氣息每日5次,每日大約夜晚12點會reset返
冇記錯等級箱會有2隻守護靈,同埋做鍊金大叔任會有1隻守護靈,夾埋有3隻應該夠用
儲起佢睇下下個月會唔會再有
但用交易rollSS好蹝 送傳說先有用
點解咁多人刷超速隧道 易出袋?
呢個禮拜啱啱開返來玩
見到情侶嗰度可以升10lv
想問吓情侶翼係唔係升咗上10lv就可以攞得?
同埋如果我自己單方面升上去嘅話係咪都攞得?
利申:個情侶係中學同學冇聯絡四五年
而家係咪得守護靈先拎到邊境金幣
我刷de hell 拼圖 差唔多場場都出袋
刷踩死dr.hell效率應該再快啲
圖1唔係全日長開/懶跑出袋同活動場差唔多
係喎屌
mau/扭蛋券換聖杯/卡牌 開到某啲料可以用嚟換邊境幣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞