[跑online]集中討論區(23)-神驚已復活

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
我覺得各有各on9
十年前要追光龍裝藍火小丑裝 骨龍虎手嗰陣又難拎 仲要又bug裝紅c卡門嗰啲 不過時間混沌大運團戰係真係好玩好多嘅
中間就唔講外掛多到痴線
而家新手玩有得直接收裝 但係就覺得啲活動場好麻煩 收工已經冇乜時間 仲要同你打15場先有得嗰少少幣
你咁講都錯唔哂
但前期投資真係好高下 啲裝太多任又太多
其實只係想跑個靚步

其實隻驚最緊要係有人真係跑
依家吹水場洗經場多過真人跑
有冇人玩開危
依家班mk仔好似愈嚟愈煩
禁兔 禁手環 禁變寵 禁迴都理解到
但依家愈嚟愈多6怒場
仲要我明明6怒0迴都比佢班撚屌踢......
係全15姐
定係依家要內裝用埋危裝先得
同埋係咪唔比用推? (認真問
班mk係咁
鳳凰寵冇咩用
屌佢老母成撚日鳩踢
自問都算係哩個場嘅老屎忽 個場由細玩到大
雖然人大左有時先返嚟玩下 但要同班mk仔玩下都唔成問題嘅
(老mk例外 當我係小薯嘅時候 班友已經好勁 未必夠佢地砌)
不過成日玩玩下比班友踢
我場名有咩要求一定跟足而且唔會主動屌人 但都比啲mk仔踢
之前應該係用手環 其實手環咁撚爽 都唔知點撚解佢地要禁
之後又比人踢唔知係咪因為用推
完成唔知做乜撚
又話廝殺 但有時爆死左佢地就踢鳩我
佢班撚屌綠區爆死嘅人一定多過我啦
而且我細個係玩開反爆個啲人嚟 真係可以由頭到尾都唔爆
諗住爆嚟比佢地反下 點撚知爆死左佢地直接踢鳩我......
易釣釣咗兩個月先一條
6怒0迴都係嗰條撚屌藍火裝軒少mk仔姐
其實有咩用嗰三條野
我都唔係好知,都係尋日先釣到一條。
我見可以同個老嘢換30幣就換咗
場名寫明算好架啦
有啲唔寫 但直接踢鳩你
所以有時見到啲mk仔同台仔互屌(只講危場)
我真係多數撐台仔個邊
利申:我有危裝的 不過依家都全15 冇理由內裝用危裝下話......
3皇收藏/換經好過換幣
以前掛農場釣幾個月都冇
前幾個patch改到好易釣到 一晚出5條以上
而家就自動釣魚多 冇入農場釣 唔知有冇改翻
你玩簡定危?我想搵人一齊玩普危 裝是但 但自動回爆好悶
我回鍋新手

雖然我普危都玩到的
不過普危香港冇人玩的
十年前 可能深夜會有一兩個場
依家真係少見啲
上次玩左場 然後問完場問點解係普危
場主答我 我揀錯左地圖
08-10年普危界好玩到過左去就冇...
I miss those days
以前個班老屎忽講技術又勁好多
人又好啲 有啲好願意教人
我記得個時我玩柒左 佢地都會主動同我講
依家個班......
Thz 巴打
我就頭個半月都喺農場釣都無
呢幾日用自動釣魚多,先釣到一條
咁睇嚟應該改翻做舊機率
普危鳩爆好快死哂完呀嘛
利申鍾意唔爆跑
講句f10都比人踢 班人真係難服侍
咪由得條傻鳩自己慢慢set規矩囉 到時冇人同佢玩就痴街場玩
講起危都想講下
其實set 規矩我覺得係ok
因為而家d 裝太勁 用新時代裝玩返舊場好悶
但係唔該場名講到明 你場名冇講就唔好屌人玩3怒百迴
乜柒唔講之後屌人禁咗咁我辛苦砌套裝返嚟把撚
但而家又時裝又av咁點知你咩裝 利申當年都唔玩危場
團名: RedVelvet (LV7)
人數: 14/26
條件: 天使鞋以上 每晚9點做團任
已開dc群
有意公園直入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞