[跑online]集中討論區(23)-神驚已復活

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
同埋想問下第一次上vip8除左骷髏推同冠之外有咩值得買
抽結他課下課下原來已經上到vip8 見到有人原來30000點都唔中cls
想問下商店個尤利鳥斯箱值唔值得抽 大概要幾多個先齊到一套
直接同人收會平好多
dc頻好似未見過人放
呢個箱垃圾程度僅次馭龍箱
基本上九成九時間都都係開材料
不過馭龍再仆街d 因為無得用材料換裝
尤利箱平均一次應該~1.5-2個材料 即係最少都50個先換到一件
原來咁難抽 差啲落咗手
想問個活動係咪一定要登入登出我尋日登入完放咗喺到釣魚釣咗成日唔記得登出係咪收咗皮
屌 我都好驚自己冇登出
玩多d hell ex咪有,好多裝又唔係特別有用,唔洗特登去課
咩場嚟㗎 新手唔識
阿努比斯場黎,要600攻先入得
你釣魚儲左馭龍同彗星裝先

第1樓已經有講:
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=09426&sn=190741
thxxxx
有鳳凰係未都應該換
之前成套免費 加埋塔莉亞
想問點攞情感群島寶箱?
做活動第六彈任,上鎖嗰個唔計
活動扭蛋
thanks
好地地一隻跑步game變到咁撚樣
Chur日任chur裝chur埋啲唔撚關跑步事嘅野
我係跑岩岩出就已經有玩,當年氣氛真係好好
正正經經玩跑場大家鬥快
最勁嘅裝得吉尼 就算你有呢件裝都可以俾人靠技術屈番你
後尾整色整水整到唔得閒追同玩

點解過咗十年都冇同類型game
推進都要40到50% 煩撚到
玩家慣咗翻工式咁刷 冇嘢刷就冇人玩
運營就要keep住出啲垃圾嘢俾人刷

港跑冇團戰 真係有心機練圖嘅人唔多 嚟嚟去去都係嗰堆人 新手玩翻想練嗰陣個門檻又高 基本功幾好都好 冇16+10/唔識某啲特別技巧 好多路線/shortcut都跑唔到 贏唔到人唔開心就自然唔想再玩落去

我覺得8心同mmo都係幾好嘅發展方向嚟 但係8心n年冇出新圖 socalled改革過n次 但係越改越衰 個未開放區域擺到下世紀都係未開放 而家韓跑仲要改低8心個最低所需人數 唔知做乜柒

阿努/raid就隔勁耐先喺出一次活動 活動完咗又隔好耐都唔加翻落常駐場 浪費曬啲好玩又有啲挑戰性嘅map

一隻玩法咁獨特嘅game就死喺個垃圾運營手上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞