[PC]上古卷軸討論區 14 屌你咁1001嘅

973 回覆
7 Like 1 Dislike

咁唔小心

斟滾水落玻璃樽度居然無啦啦爆左
d滾水爆曬落佢隻腳度即刻起曬水泡
人生第一次報警 嚇到賴屎

真正「滾水碌腳」

斟滾水落玻璃樽?

依種

我記得玻璃沖滾水冷縮熱脹好易爆

無眼睇

點解唔用熱水壺/熱水機?
政府巴有冇入坑

好撚貴
等特

其實可以買晨風包

本體冇特

晨風包包左本體+dlc
貴d個個送馬送寵物送一個外觀同送一個抽獎箱
政府巴有冇入坑

好撚貴
等特

其實可以買晨風包

本體冇特

比淨online貴一蚊 一蚊可以買晨風包 一蚊好撚貴

真正「滾水碌腳」

斟滾水落玻璃樽?

依種

無眼睇

因為買個陣佢講明可以倒熱水都唔會爆 比佢fake左

熱水同滾水差好遠 40度沖涼個d叫熱水,100度叫滾水
政府巴有冇入坑

好撚貴
等特

其實可以買晨風包

本體冇特

比淨online貴一蚊 一蚊可以買晨風包 一蚊好撚貴

夏特去到7月5,可能仲會特埋其他eso包呢
等下先lo
IT冬

IT冬

IT冬咁撚勁 想問你整過d咩skyrim mod?
本身諗住研究下點整mod
點知條仔滾水辣傷大臂 3%皮膚燙傷宜家日日要帶佢去洗傷口
完全無時間睇資料

幫IT部問侯下你條仔啦
整MOD呢家野我新手黎
最勁試過改個龍祭師面具去第2個SLOT
同埋NPC D髮型
IT冬

終於玩完witcher
Best Ending
Ciri無死 同Yen隱居
唯一唔好係唔似Skyrim咁爆左機可以見對方

係咩?
我爆機之後仲見到Yen係我屋企

真正「滾水碌腳」

斟滾水落玻璃樽?

依種

無眼睇

因為買個陣佢講明可以倒熱水都唔會爆 比佢fake左

熱水同滾水差好遠 40度沖涼個d叫熱水,100度叫滾水

包皮熟左
終於玩完witcher
Best Ending

係咩?

邊度?

大家覺得對眼點

正喎
有d似
終於玩完witcher
Best Ending

係咩?

邊度?

我屋企

PVP套裝完成
對鞋著完好似過膝襪
看圖造句

PVP套裝完成
對鞋著完好似過膝襪

童軍裝

PVP套裝完成
對鞋著完好似過膝襪

童軍裝

看圖造句

你班仆街比我抖下得唔得
看圖造句

你班仆街比我抖下得唔得

Watch the sky traveler
Witcher終於爆左機
個結局收得幾好 幾鐘意
打咁耐機係得幾隻game嘅劇情感動到我
對上一隻係Mafia 2
同埋witcher個劇情好過Skyrim
不過有樣skyrim好過佢嘅係擴充性 Skyrim叫做出名少少嘅mod喺N網都有幾十萬至幾百萬人down 但反觀witcher個N網.....
看圖造句

你班仆街比我抖下得唔得

個結局收得幾好 幾鐘意
不過有樣skyrim好過佢嘅係擴充性 Skyrim叫做出名少少嘅mod喺N網都有幾十萬至幾百萬人down 但反觀witcher個N網.....

witcher d 劇情我真心一般
個結局收得幾好 幾鐘意

你唔識欣賞
個Ending好過Skyrim
個結局收得幾好 幾鐘意

你唔識欣賞
個Ending好過Skyrim

skyrim 係英雄主義, 我都唔鍾意
但WITCHER個故仔我真心覺得一般
skyrim special edition點裝mod
冇TESV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞