[PC]上古卷軸討論區 14 屌你咁1001嘅

973 回覆
7 Like 1 Dislike
online 我有買,鳩玩左幾個鐘就冇玩
因為我做個D任都唔知做乜,同埋唔知有咩好玩
淨係執下草,打下D骨頭人

依度都有人玩ESO嘅 不過大部分都係Skyrim

依度大部分都係玩Skyrim

其實我冇用sexlab

我都係

我都冇

BTW, osex好似將會有update

原來你一直J Recorder把聲

你唔覺得佢把聲好好聽咩
得意得黎又有d姐姐既風格

咁不如手長絲錄兩句對白,俾我哋聽下似唔似Recorder

唔好再提,not even close
前幾個post錄過音,成廿幾歲人把聲仲成個小學雞咁
宜家先知ielts speaking咁都唔炒簡直奇蹟黎

係把聲未訓醒姐
Btw,各位add我TG啦

嗯,Nocturnal嗰段係accent同輕重音問題
Karliah就應該係支咪,有少少噴咪同支咪收高低音差唔係太好
正常女仔聲,冇咩問題,小學 唔係咁嘅聲
有啲人把聲沙沙地,有時係因為嗌得多
把聲沉嘅係天生,亦有同煙酒有關
絲打把聲係靚聲嚟
聽多啲電台主持嘅講嘢方式,唔好用學校教嗰啲朗誦技巧
配音其實同日常講嘅差唔多,日常講嘢唔會用朗誦技巧
多飲暖水,有時間可以對住塊鏡練下
加油

佢把聲好似D 英文配音版既日系RPG GAME入面果D補師

無人加我TG

星期5喇!!!!!!!!!!!!!

仲有一個星期呀我
台中間酒店麻麻

南投個間 大到喊,雙人房兩張雙人床,打橫訓都得

仲有一個星期呀我
台中間酒店麻麻

我屋企張床都得啦

仲有一個星期呀我
台中間酒店麻麻

我屋企張床都得啦

人地間房大過你間屋

仲有一個星期呀我
台中間酒店麻麻

我屋企張床都得啦

人地間房大過你間屋

我skyrim間屋不知幾大

其實我冇用sexlab

我都係

即係識得自己寫script整動作

其實我冇用sexlab

我都係

華生

其實我冇用sexlab

我都係

我都冇

0sex好似唔錯,晏啲返去試下先

其實我冇用sexlab

我都係

其實我冇用sexlab

我都係

我都冇

0sex好似唔錯,晏啲返去試下先

等睇好野

其實我冇用sexlab

我都係

幾時加我TG

其實我冇用sexlab

我都係

幾時加我TG

你著返條褲先啦,著褲呀!

其實我冇用sexlab

我都係

幾時加我TG

你著返條褲先啦,著褲呀!

我唔想食雞翼

想試驚又唔捨得落手
有冇推薦

想試驚又唔捨得落手
有冇推薦

Watch dogs 2
前兩日買左skyrim se
上nexus睇下先發現同原版skyrim既mod唔相容
se D mod勁少..仲要得unp冇cbbe
中撚晒伏..屌
中撚晒伏..屌

RIP
又唔入黎PO問問
中撚晒伏..屌

RIP
又唔入黎PO問問

未玩夠兩個鐘可以即錢嘅
中撚晒伏..屌

RIP
又唔入黎PO問問

未玩夠兩個鐘可以退錢嘅

咁不如手長絲錄兩句對白,俾我哋聽下似唔似Recorder

唔好再提,not even close
前幾個post錄過音,成廿幾歲人把聲仲成個小學雞咁
宜家先知ielts speaking咁都唔炒簡直奇蹟黎

係把聲未訓醒姐
Btw,各位add我TG啦

嗯,Nocturnal嗰段係accent同輕重音問題
Karliah就應該係支咪,有少少噴咪同支咪收高低音差唔係太好
正常女仔聲,冇咩問題,小學 唔係咁嘅聲
有啲人把聲沙沙地,有時係因為嗌得多
把聲沉嘅係天生,亦有同煙酒有關
絲打把聲係靚聲嚟
聽多啲電台主持嘅講嘢方式,唔好用學校教嗰啲朗誦技巧
配音其實同日常講嘅差唔多,日常講嘢唔會用朗誦技巧
多飲暖水,有時間可以對住塊鏡練下
加油

屌 你真係走去聽 同埋好詳細
多謝你 會注意你講既野
第一次聽到自己點講野真係好想死

係我咁詳細講邊個post第幾個留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞