[PC]上古卷軸討論區 14 屌你咁1001嘅

973 回覆
7 Like 1 Dislike

唔知上唔上傳到
玩上古, 真係變左玩少女卷軸

矮小既冬堡首席法師XDDD

但個人物矮既話,好多時候好多動畫都show得好奇怪
例如D killmove, 人矮冇人權 =_____=

玩蘿莉體形嘅悲哀
你隻人用adorable face同tera elin會好睇

你地好pro
我只係識得用D美化整合

上面有基本教學
不過依啲Basic野黎
詳細嘅依度有幾位教到你
笠冬 米水比同手長鬼條女(不過依位絲打男朋友即係手長鬼入左醫院應該唔得閒 )

男女朋友一齊玩老滾咁開心
勁好!!

me專業解答劇情背景疑難

我一直好想知, 個個神靈阿卡托什 同奧杜因有咩關係

玩蘿莉體形嘅悲哀
你隻人用adorable face同tera elin會好睇

你地好pro
我只係識得用D美化整合

上面有基本教學
不過依啲Basic野黎
詳細嘅依度有幾位教到你
笠冬 米水比同手長鬼條女(不過依位絲打男朋友即係手長鬼入左醫院應該唔得閒 )

勁好!!

阿卡,阿卡托什,神奧杜因,奧瑞爾
呢4個其實都係同一樣野黎
阿卡aka 係指時間龍
阿卡托什只係人類創造出黎嘅時間神,與之相對嘅係精靈嘅奧瑞爾(Auri El),只係唔同形象唔同名唔同意義,但其實都係指Aka
奧杜因你當佢係阿卡托什嘅仔又好、兄弟又好,佢其實或多或少就係阿卡托什,只係佢心中嘅陰暗面咁樣

你可以理解做一個精神分裂者,朝早冇上身就係阿卡托什,夜晚上左身就係奧杜因

唔知上唔上傳到

玩蘿莉體形嘅悲哀

你地好pro
我只係識得用D美化整合

上面有基本教學
不過依啲Basic野黎
詳細嘅依度有幾位教到你

手長絲係唔係整緊隨從mod

唔知上唔上傳到

玩蘿莉體形嘅悲哀

你地好pro
我只係識得用D美化整合

上面有基本教學
不過依啲Basic野黎
詳細嘅依度有幾位教到你

btw,教嘅就唔敢講,交流下啫
冬仔同虎爺先係高手

玩蘿莉體形嘅悲哀

你地好pro
我只係識得用D美化整合

上面有基本教學
不過依啲Basic野黎
詳細嘅依度有幾位教到你

冬仔同虎爺先係高手

冬仔先係整follower mod嗰個
明明自己有把女聲又唔自己配音
Witcher終於爆左機
個結局收得幾好 幾鐘意
打咁耐機係得幾隻game嘅劇情感動到我
對上一隻係Mafia 2
同埋witcher個劇情好過Skyrim
不過有樣skyrim好過佢嘅係擴充性 Skyrim叫做出名少少嘅mod喺N網都有幾十萬至幾百萬人down 但反觀witcher個N網.....

witcher d 劇情我真心一般

你唔識欣賞
個Ending好過Skyrim

skyrim 係英雄主義, 我都唔鍾意
但WITCHER個故仔我真心覺得一般

小心啲 witcher係連登神作
我係覺得skyrim比witcher好嘅係mod擴充性

我最憎人吹奏巫師3係自由度極高開放世界

咪又係線性劇情,同刺客差唔多
講自由度應該冇rpg可以超越tes/fo

witcher 3 係故事上比你好自由咁揀個劇情
但係gameplay上都係限制接任務打怪
skyrim就原版都可以結婚打工生仔起屋都有
莫講話用埋mod
個結局收得幾好 幾鐘意
不過有樣skyrim好過佢嘅係擴充性 Skyrim叫做出名少少嘅mod喺N網都有幾十萬至幾百萬人down 但反觀witcher個N網.....

你唔識欣賞

witcher 3 係故事上比你好自由咁揀個劇情
但係gameplay上都係限制接任務打怪
skyrim就原版都可以結婚打工生仔起屋都有
莫講話用埋mod

Witcher爆左機無得再同Yen講野
個結局收得幾好 幾鐘意

你唔識欣賞

我個人覺得
故事性--->witcher
遊戲性--->Skyrim

作為講故佬,elderscrolls 嘅世界觀邊係witcher 可以比擬
wow 同 tes 嘅Lore應該冇一隻game 可比擬
WOW 係闊,寫左嘅每段歷史都係一個故事(dlc)
TES 係深,5千幾年扣左千年龍破空白期,都有成4千幾年,節日、疾病等等都詳細記錄,唔同種族有唔同嘅神系

即刻我讀熟witcher個lore 做埋witcher講故佬

唔知上唔上傳到

玩蘿莉體形嘅悲哀

你地好pro
我只係識得用D美化整合

上面有基本教學
不過依啲Basic野黎
詳細嘅依度有幾位教到你

冬仔同虎爺先係高手

高手
其實我都係新人
skyrim special edition點裝mod
冇TESV

又多一個中招
special edition未有SKSE支援
好多MOD都發揮唔到功效
SE版暫時所有MOD只能靠in-game dialogue操作
如果你係啱啱係steam買,我建議你refund
去G2A嗰類KEY網,搵下仲有冇Legendary Edition條KEY賣
有KEY再import入steam度,一次過開晒原版+DLCs

好多人期待SKSE會出64bit
但佢班developer已經一再推遲,推到連日期都俾唔到出嚟
無SKSE = 無法用script加任何功能
modder只能用隻game本身提供嘅basic function

最重要,係SE版將會合併入Creation Club
雖然你仍然可以用免費MOD,但有冇新MOD
就要睇班modder想唔想賺你錢
Creation Club係收費MOD制度 = DLC分件上菜

skse 64bit出先定雪櫃版skyrim出先?

我個人覺得

作為講故佬,elderscrolls 嘅世界觀邊係witcher 可以比擬
TES 係深,5千幾年扣左千年龍破空白期,都有成4千幾年,節日、疾病等等都詳細記錄,唔同種族有唔同嘅神系

TES係集中講種族同世界觀
Witcher係主打主角之間嘅故事情節
TES = MMO,Witcher = RPG
MMO係講世界,你用咩角色都冇關係
RPG係要你跟足劇情,因為主角只有一個,係以主角為中心

啱,上古卷軸其實冇真正主角,江山代有人才出
咩dragonborn 只係一個代號,你叫咩名,咩種族唔重要
你只係一個被命運牽引住嘅監犯黎

我玩witcher個時都對咩南方帝國北方帝國wfc
但你阻我同Yen見面同你死過

次次玩都係做法師, 金髮傲嬌雙馬尾
個人覺得雙馬尾既好處係, 好多時候我地都係睇人物背面
幾多幾靚既髮型係背面睇, 差異性都冇曬
唯獨雙馬尾, 係背面睇個形象好出, 好正XDDDDD

表情撚
Hello新巴打

XDDDDD

覺唔覺我返黎之後即刻多左新巴?

我個人覺得

TES係集中講種族同世界觀
Witcher係主打主角之間嘅故事情節
TES = MMO,Witcher = RPG
MMO係講世界,你用咩角色都冇關係
RPG係要你跟足劇情,因為主角只有一個,係以主角為中心

啱,上古卷軸其實冇真正主角,江山代有人才出
咩dragonborn 只係一個代號,你叫咩名,咩種族唔重要
你只係一個被命運牽引住嘅監犯黎

我玩witcher個時都對咩南方帝國北方帝國wfc
但你阻我同Yen見面同你死過

做咩姐你
留名學野

玩蘿莉體形嘅悲哀

你地好pro
我只係識得用D美化整合

上面有基本教學
不過依啲Basic野黎
詳細嘅依度有幾位教到你

勁好!!

阿卡aka 係指時間龍
阿卡托什只係人類創造出黎嘅時間神,與之相對嘅係精靈嘅奧瑞爾(Auri El),只係唔同形象唔同名唔同意義,但其實都係指Aka
奧杜因你當佢係阿卡托什嘅仔又好、兄弟又好,佢其實或多或少就係阿卡托什,只係佢心中嘅陰暗面咁樣

你可以理解做一個精神分裂者,朝早冇上身就係阿卡托什,夜晚上左身就係奧杜因

但老帕唔係奧杜細佬咩,game入面講老帕同奧杜係阿卡親仔喎

玩蘿莉體形嘅悲哀

你地好pro
我只係識得用D美化整合

上面有基本教學
不過依啲Basic野黎
詳細嘅依度有幾位教到你

冬仔同虎爺先係高手

高手
其實我都係新人

屌你 個個都份新人

玩蘿莉體形嘅悲哀

你地好pro
我只係識得用D美化整合

上面有基本教學
不過依啲Basic野黎
詳細嘅依度有幾位教到你

冬仔同虎爺先係高手

高手
其實我都係新人

屌你 個個都扮新人

唔知上唔上傳到

唔好用表情呀!!!!!!!!!!!

呢個年代仲用=_= 似係絲打黎

xxoo唔係emoji
次次玩都係做法師, 金髮傲嬌雙馬尾
個人覺得雙馬尾既好處係, 好多時候我地都係睇人物背面
幾多幾靚既髮型係背面睇, 差異性都冇曬
唯獨雙馬尾, 係背面睇個形象好出, 好正XDDDDD

表情撚
Hello新巴打

XDDDDD

留名學野

又多個新人
Hello
依度不外乎吹水 講經 講劇情 講mod都歡迎

你地好pro
我只係識得用D美化整合

上面有基本教學
不過依啲Basic野黎
詳細嘅依度有幾位教到你

勁好!!

阿卡aka 係指時間龍

但老帕唔係奧杜細佬咩,game入面講老帕同奧杜係阿卡親仔喎

龍奧杜因同神奧杜因 故事主線你以為自己打敗左奧杜因?你係解放左佢,佢第日返黎吞噬世界
留名學野

又多個新人
Hello

然而樓豬好1001
留名學野

又多個新人
Hello

然而樓豬好1001

係,1001
留名學野

又多個新人
Hello

然而樓豬好1001

屌你仲抽水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞