[PC]上古卷軸討論區 14 屌你咁1001嘅

973 回覆
7 Like 1 Dislike
等我又擺啲相上嚟先

唔知點解入咗落sack之後放唔返個人出嚟

一把劍都個重量都十幾 啲劍仲重過人

其實個人體型咁大,根本無可能收埋入咁細個袋
追求真實嚟講,應該先殺,用長按E鍵拖屍
到目的地再resurrect綁繩

不安

或者設計一個推得郁嘅木箱,將個人收埋係入面
新po加埋巴哈個記憶體調較教學
同埋講返SE版同原版嘅分別
以免新巴打中招
以免新巴打中招

Link?

岩?

只要係Legendary Edition版本就冇錯
記得揀個信譽良好嘅賣家
畢竟買key係你同賣家之間嘅交易

搞惦 有咩18+必裝
以免新巴打中招

Link?

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=2526&page=&snA=32572&last=
以免新巴打中招

Link?

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=2526&page=&snA=32572&last=

就咁抄人好仆街 不如喺開頭個句我自己講

岩?

記得揀個信譽良好嘅賣家

搞惦 有咩18+必裝

sexlab最多嘢玩
osex動作組合自由度高

sexlab可以外加sexlab aroused redux, sexlab chat, sexlab defeat, sexlab aroused creature, lover's victim, sexlab hentai pregnancy, hentai milk, devious devices, sexlab dialogues, sanguine debauchery enhanced
(基本上sexlab開頭嘅都要先裝sexlab animation framework)
以免新巴打中招

Link?

就咁抄人好仆街 不如喺開頭個句我自己講

唔洗抄人,介紹返俾條link就得

岩?

記得揀個信譽良好嘅賣家

搞惦 有咩18+必裝

sexlab最多嘢玩

sexlab可以外加sexlab aroused redux, sexlab chat, sexlab defeat, sexlab aroused creature, lover's victim, sexlab hentai pregnancy, hentai milk, devious devices, sexlab dialogues, sanguine debauchery enhanced
(基本上sexlab開頭嘅都要先裝sexlab animation framework)

岩?

記得揀個信譽良好嘅賣家

搞惦 有咩18+必裝

sexlab最多嘢玩

仲有一隻最簡單,flower girl
詳細係巴哈有post
好想寫一段世界觀整合,由創世到5代嘅大事
用MO 點樣較畫面設定
用MO 點樣較畫面設定

Skyrim config?
用MO 點樣較畫面設定

如果打算用ENB,係遊戲個launcher度入去option,停用FXAA、同任何antialiasing相關設定

然將遊戲嘅兩個ini檔
Skyrim.ini 同 SkyrimPrefs.ini
由 文件\My Games\Skyrim
複製去MO資料夾入面嘅profiles\Default,取代已有同名文件

進入MO,齒輪同工具中間有個拼圖按鈕,按下選Configurator
修改所需項目後按save
我岩岩買完SE先見到你地話唔抵買
好灰

未夠兩個鐘可以refund,好似係

退左佢
係g2a買 90蚊都唔洗有傳奇版

我po圖新巴都唔應
灰撚左

咁撚少布,捉去做slave

之前咪捉過

做slave做到個樣咁得戚,女女女

好似好enjoy 咁

單邊咀角上揚 = 睇唔起綁佢條友 搏屌

比人捉左就要咁先得

手長絲而家呢隻人用緊咩body texture
用MO 點樣較畫面設定

Skyrim config?

quote]
用MO 點樣較畫面設定

如果打算用ENB,係遊戲個launcher度入去option,停用FXAA、同任何antialiasing相關設定

然將遊戲嘅兩個ini檔
Skyrim.ini 同 SkyrimPrefs.ini
由 文件\My Games\Skyrim
複製去MO資料夾入面嘅profiles\Default,取代已有同名文件

進入MO,齒輪同工具中間有個拼圖按鈕,按下選Configurator
修改所需項目後按save[/quote]
thanks
背景資料整合應該下個post 內完工

加油

加油

無人工架喎
用佢個技能大修玩咩近戰好
用佢個技能大修玩咩近戰好

雙刀

正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞