[PC]上古卷軸討論區 14 屌你咁1001嘅

973 回覆
7 Like 1 Dislike
笑死我

邊個咁識貨用SFM拍

Skyrim入面果d
笑死我

已經下左啦

尋晚臨瞓前睇咗studiofow整嘅nightmare: code valentine勁變態
終於脫離鬼國
鬼國真係好奇怪
新個d係幾靚嘅但舊個d 最反智係乜柒紅色,d口號紅色新細明體真係

鬼國係咪姐係秦國?

係,隔離秦國,成日FF自己統一咗
成日想吞併我哋越國國土

鬼國係我地鄰國
終於脫離鬼國
鬼國真係好奇怪
新個d係幾靚嘅但舊個d 最反智係乜柒紅色,d口號紅色新細明體真係

鬼國係咪姐係秦國?

成日想吞併我哋越國國土

鬼國係我地鄰國

秦始皇過幾日會過嚟越國
終於脫離鬼國
鬼國真係好奇怪

鬼國係咪姐係秦國?

成日想吞併我哋越國國土

鬼國係我地鄰國

秦始皇過幾日會過嚟越國

終於脫離鬼國
鬼國真係好奇怪

鬼國係咪姐係秦國?

成日想吞併我哋越國國土

鬼國係我地鄰國

秦始皇過幾日會過嚟越國

荊珂呢
笑死我

已經下左啦

尋晚臨瞓前睇咗studiofow整嘅nightmare: code valentine勁變態

what's that
終於脫離鬼國
鬼國真係好奇怪

鬼國係咪姐係秦國?

成日想吞併我哋越國國土

鬼國係我地鄰國

秦始皇過幾日會過嚟越國

荊珂呢

姐係係唔係秦國
笑死我

已經下左啦

what's that

http://eyny.com/thread-11263145-1-1.html
終於脫離鬼國
鬼國真係好奇怪

鬼國係咪姐係秦國?

成日想吞併我哋越國國土

鬼國係我地鄰國

秦始皇過幾日會過嚟越國

荊珂呢

如果我哋有荊軻,就唔會俾人降服咗啦

鬼國係咪姐係秦國?

成日想吞併我哋越國國土

鬼國係我地鄰國

秦始皇過幾日會過嚟越國

荊珂呢

姐係係唔係秦國

鬼國係咪姐係秦國?

成日想吞併我哋越國國土

鬼國係我地鄰國

秦始皇過幾日會過嚟越國

荊珂呢

姐係係唔係秦國

歷史上秦滅六國,你覺得而家邊個國家係中土滅緊其他小國呢
成日話人阻佢統一,但根本得佢一個想統一
笑死我

已經下左啦

what's that

http://eyny.com/thread-11263145-1-1.html

at work
係咪唔好買STEAM個隻重制版
上KEY網買舊版好D?
點解重制版貴咁多
上KEY網買舊版好D?
點解重制版貴咁多

重制個mod無咁多
貴嘅原因係64bit Ram support高啲(好似係)
想玩mod-->舊版
上KEY網買舊版好D?
點解重制版貴咁多

重制個mod無咁多
想玩mod-->舊版

Thanks
Legendary Edition係咪姐係原版+3個DLC?
上KEY網買舊版好D?
點解重制版貴咁多

重制個mod無咁多
想玩mod-->舊版

Thanks
Legendary Edition係咪姐係原版+3個DLC?

上KEY網買舊版好D?
點解重制版貴咁多

重制個mod無咁多
想玩mod-->舊版

Thanks

Thanks 買左了
但STEAM退完錢多左百幾蚊都唔知用係邊好
上KEY網買舊版好D?
點解重制版貴咁多

重制個mod無咁多
想玩mod-->舊版

Thanks

Thanks 買左了

送game大家
上KEY網買舊版好D?
點解重制版貴咁多

重制個mod無咁多
想玩mod-->舊版

Thanks

Thanks 買左了

送game大家

Btw,你退左重制?
上KEY網買舊版好D?
點解重制版貴咁多

重制個mod無咁多
想玩mod-->舊版

Thanks

Thanks 買左了

送game大家

Btw,你退左重制?

你地係用Mod Organizer(MO) 定 Nexus Mod Manager(NMM)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞