[LiHKG 財經台] 強勢股討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
3993 好堅咁啵

坐緊火箭,
3993 開車
鳩叫係間格post wo
鳩叫係格籬post wo
有無巴打依家追3993?好似好勁

勁!應該就爆52wk

我就猶豫緊,等佢爆52WK先追定依家追
晴巴27 點睇?有貨諗緊走唔走,定睇多2日穿唔穿50天先

勁!應該就爆52wk

其實52wk追會上望幾多%先走?

睇到佢無力為止?其實我都無試過追破頂股,今次係有貨先考慮
晴巴27 點睇?有貨諗緊走唔走,定睇多2日穿唔穿50天先

長線uptrend $44 有支持

btw 話左大行信唔過 月頭個個話睇好

勁!應該就爆52wk

我都無試過
反而係破52就放
同晴巴玩法唔同
所以想學下野

同埋點睇無力再上?

3日收復唔到20天線?
利申:新仔
1065 大家點睇,又係五線排好

勁!應該就爆52wk

我都無試過
反而係破52就放
同晴巴玩法唔同
所以想學下野

同埋點睇無力再上?

會唔會入少少輪先,破就加正股
晴巴,內房係咪又準備爆?
200 又到入貨時間 真係成個月都冇升過
2007終於上反少少
晴巴,內房係咪又準備爆?

今次睇1918/3380

你唔洗再講啦,我上星期放左

係咪又21蚊賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞