[LiHKG 財經台] 強勢股討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
垃圾內銀
5仔黎料定假象

似堅料
因為一早排好哂 等破上
上次破頂完之後磨 無破壞uptrend

係? 以前我對匯豐銀行好大偏見
大隻收息又係咁升...點會捱得耐....遲早又係趺到仆街
一直唔想入....仲要英國脫埋勾去到$44咁平我都覺得佢唔多得
但見佢尼年都回得好快....身邊有老豆D細叔伯係匯豐度賺$
而家佢係咪變左1線尾既股?!?!
我有舊錢想搵收息股
一直諗太古 領匯 長和同匯豐邊隻好
5仔係68蚊位磨左咁耐
今朝一升升到70

又係想入先尼升..吊

黎啦!!!!

黎左好幾獲,次次都keep 唔到

黎啦!!!!

今次得啦

黎啦!!!!

今次得啦

呢獲應該過到前頂喇
5仔係68蚊位磨左咁耐
今朝一升升到70

又係想入先尼升..吊

算啦
呢個位入本來都唔係最佳時機
買過比亞迪系列既股既都知係伏啦

其實我覺得佢尼類唔算好差
TELSA蝕緊$都咁多人盲捧果D點計先?
吉利真係只升唔跌
5仔黎料定假象

似堅料
因為一早排好哂 等破上

一直唔想入....仲要英國脫埋勾去到$44咁平我都覺得佢唔多得
我有舊錢想搵收息股

睇圖會見到5仔 $45 見左底然後轉勢
我玩開短線既博$67->$72->$78
長線你都係 2 3 66 823 好d
2689破10.4先加注?
而家係咪冇人理佢架啦
Show Blocked User - 小李探花李尋歡

佢係咪單機緊?

呢隻唔好亂加 企到三至五日先

黎啦!!!!

今次得啦

呢獲應該過到前頂喇

收市企得穩先再睇

呢隻唔好亂加 企到三至五日先

四日之後又除淨
5仔黎料定假象

似堅料
因為一早排好哂 等破上

我有舊錢想搵收息股

睇圖會見到5仔 $45 見左底然後轉勢
我玩開短線既博$67->$72->$78
長線你都係 2 3 66 823 好d

晴巴想問下5仔如果今日企得穩算唔算突破初段?
3993 2.9入,終於等到返家鄉 好唔好放左先 回落返啲先再入
1347 配股後可入嗎?
1347 配股後可入嗎?

又配股
呢隻野有睇 本身算幾好
但配股唔係好事
睇定d 先
琴日睇新聞話吉利7月中會拆做細股,由5000變去1000
想問下會唔會影響個股價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞