[LiHKG 財經台] 強勢股討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
琴日睇新聞話吉利7月中會拆做細股,由5000變去1000
想問下會唔會影響個股價

呢個一定會
不過插完入都有肉食
好似700 咁
3993 2.9入,終於等到返家鄉 好唔好放左先 回落返啲先再入

同問

同問
尋日2.73溝左貨
買過比亞迪系列既股既都知係伏啦

其實我覺得佢尼類唔算好差
TELSA蝕緊$都咁多人盲捧果D點計先?

巴打可唔可以唔好用tesla同比亞迪比
利申:2隻都冇貨
琴日睇新聞話吉利7月中會拆做細股,由5000變去1000
想問下會唔會影響個股價

呢個一定會
不過插完入都有肉食
好似700 咁

咁都有得比?
大家高質少少唔好亂咁比好冇?
3993 2.9入,終於等到返家鄉 好唔好放左先 回落返啲先再入

同問

炒格仔我唔識 我見到uptrend 就會揸住
驚就放一半
1347 配股後可入嗎?

又配股
呢隻野有睇 本身算幾好
但配股唔係好事
睇定d 先

佢成日配嫁? thx 晴巴
之前唔理人鳩叫strong hold 2689 係無錯
285越黎越無力,大家準備走佬

頂唔順, 16.5走左
個個係到掛住講 2689
323 同 347 個 uptrend 仲好搵喇
突破前段喎

利申: 2689 同 323 都有揸手
想問大家個aastock會唔會好慢?
我而家直情load唔到

好似冇事

頂唔順, 16.5走左

我仲坐緊

頂唔順, 16.5走左

我仲坐緊

分手要很
巴打 想問你點睇2208呢隻?11.06入左 諗緊放唔放好 但來緊就除淨10送3肢
長HOLD下先有無得諗?

頂唔順, 16.5走左

我仲坐緊

坐陣囉,反正升返
再趺先走啦巴打
巴打 想問你點睇2208呢隻?11.06入左 諗緊放唔放好 但來緊就除淨10送3肢
長HOLD下先有無得諗?

10送3
1919終於排好5線啦
不過未突破到3.6
應該理解為橫行緊?
等緊佢爆
個個係到掛住講 2689
323 同 347 個 uptrend 仲好搵喇
突破前段喎

利申: 2689 同 323 都有揸手

347 好似唔錯, 多謝巴打推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞