[LiHKG 財經台] 強勢股討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
之前五月都想入2tel:0182852002007湊熱鬧
除左200輪住出事 諗下都跌我是否登神

燈神通常諗住入就爆升
一入就摸頂
你點算

你講哂啦..先知

我都係勤少少set 止蝕啦
我地呢度有個燈神巴打,買乜都輸錢
唔知係咪你

之前好出名個James好似唔見左,唔知你係咪講佢

佢好似去左賭波發達

你講哂啦..先知

唔知係咪你

之前好出名個James好似唔見左,唔知你係咪講佢

佢好似去左賭波發達

竟然係咁
175今朝錯過左

其實一定上到17蚊,怕咩入?
朝早15。88入左2手,再接再厲

利申,之前3次賺39000左右

之前你先喊晒口話係咪轉弱
依加又咁睇好, 真係亂黎

之前同而家唔同,7月18拆細入場費減少,吸引更多散戶,同埋你睇下世界排名,吉車排17左右,但增長率係No.1....
我覺得盲目相信個d乜9走勢圖係晒9氣,history is history ,唔通下下等回落10天20天線先入咩,強勢股就係強勢股好似175 700咁不斷上揚!

肯撚定繼續升,至少17先停

想知咩心態其實點解有人唔做要做過街老鼠???
你態度好d其實贏錢大把人恭喜你
真心想知你係咪<<浮誇>>真人版
3380 破位 323 破橫行區 1478 夠硬 460 博調整完
今日係呢幾隻
285今日收跌超過5%有乜對策?利申有貨

其實依度有幾多巴打有貨(我指16.5以上)
利申:我都有

17.1

17.1 same

18咁高位仲入
btw, 有冇巴打依2日入左,真係rip

其實無可厚非
285走勢咁靚
個個諗住呢2日係回翻去10天線

信念
聽日上返17

同埋285又唔係3333被人夾上去
點估到都會跳海啊

一隻三百幾億市值既股票都可以一下插兩成咁癲
成件事好兒戲
285今日收跌超過5%有乜對策?利申有貨

其實依度有幾多巴打有貨(我指16.5以上)
利申:我都有

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

其實無可厚非
285走勢咁靚

信念
聽日上返17

點估到都會跳海啊

成件事好兒戲

我之前698插過一次 依家入285即刻又插, 多多都唔夠蝕

18咁高位仲入

其實無可厚非
285走勢咁靚

信念
聽日上返17

點估到都會跳海啊

成件事好兒戲

我之前698插過一次 依家入285即刻又插, 多多都唔夠蝕

698佢自己玩高位配股
d公告又寫錯
285咩事都冇發生就冇啦啦俾人沽

17.1 same

18咁高位仲入

其實無可厚非
285走勢咁靚

信念
聽日上返17

點估到都會跳海啊

成件事好兒戲

覺得系孖展既人要平倉,放曬手上既貨先急插!
利申:9up
大點點睇45大酒店?
交易放大
破前頂
5線向好
大點點睇45大酒店?
交易放大
破前頂
5線向好

日圖/週圖都靚
不過衝太快RSI嫌高
上升動力放緩
值博率較低
睇news 285大跌好似係因為4月出貨量大跌,個個趁高位掟貨
睇news 285大跌好似係因為4月出貨量大跌,個個趁高位掟貨

真係關業職事咩
大點點睇45大酒店?
交易放大
破前頂
5線向好

都附合破頂股玩法既
直上唔使睇5線 穿10天算就走
5仔黎料定假象
如果今日285起死回生, 晴巴諗住點操作?

你講哂啦..先知

你可以追下我D REPLY 285 200我講左3次心郁郁
但係我又冇乜時間去捕先冇玩

你講哂啦..先知

唔知係咪你

我係諗下姐....我係買左唔多升....冇理由執幾千就走人...
大點點睇45大酒店?
交易放大
破前頂
5線向好

尼隻大酒店十日前我問過...冇人理
我就問點解業績倒退都可以一下轟上去咁得意
2888跌十日升十日係咩玩法
已經第五轉
5仔黎料定假象

似堅料
因為一早排好哂 等破上
上次破頂完之後磨 無破壞uptrend
5仔係68蚊位磨左咁耐
今朝一升升到70
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞