[LiHKG 財經台] 強勢股討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
晴巴有冇睇氣股?
算唔算突破初段?

利申 5蚊有貨
大家點睇內險股
今日幾好

大價股要問千金買憐巴打

唔敢當

2318最強,$48-50蚊走左,後悔中

$50/20天線都係支持位

鍾意可入在支持位附近,做中長線部署

2628有貨,唔穿23.6繼續揸

今日陽燭食曬琴日陰燭,強力利好信號

1336北水股,轉型股,難以捉摸股

逢低可買股,長揸穩勝股

2328落後內險,11.6打左底

岩岩企穩13蚊,是唔是機會黎啦飛雲?

2601過左30蚊會好睇d

內險板塊今年穩健,會跑贏大市

但係唔好預升得快,chok得勁

小小個人意見,不喜當見唔到啦

thx 巴打 勁有用
賭股現價算唔算反映晒復甦?高追算唔算?

我諗200 27 都穩陣既,又到月尾
利申:有貨

但6月唔係傳統賭收淡季嗎

http://www.aastocks.com/tc/stocks/news/aafn-news/NOW.809168/1
3339上望幾多

呢隻我望短期上到2.8既
3339上望幾多

仲有咩因素令佢上行
今日出左盈喜 但高開之後都横行緊
利伸有貨
2382突破區間頂得下兩嘴
3339上望幾多

仲有咩因素令佢上行
利伸有貨

睇圖之前去到2.5x左右已經冇力上, 有賺就好
3333忍疼cut loss....
free返舊錢返黎
好唔好再入799呢
12.3個底好似幾穩
3339上望幾多

仲有咩因素令佢上行
利伸有貨

睇圖之前去到2.5x左右已經冇力上, 有賺就好

頂可以破 有無力唔係睇一兩日咁短視

http://www.aastocks.com/tc/stocks/news/aafn-news/NOW.809168/1

所以賭股唔可以今個月同上個月俾
舉個例,如果三月(冇紅日)同二月(農歷新年)比,個賭收一定跌
於是你五月就見到蘋果日報財經版寫「賭收連跌3個月」
賭收要今年同上年(同一個月)比較
晴巴點解睇好316
200磨左成隻月好悶 責住8成資金又怕佢月尾爆 唔敢走
288點睇

舉個例,如果三月(冇紅日)同二月(農歷新年)比,個賭收一定跌

不過你咁諗又岩,同上年比業務一定好左,但問題係上唔上得返60呢,當年由80急插就係打貪少左貪官巨額既賭場收益
呢個因素唔改變,我都唔睇好上返60

其實我都覺得係咁上下
視乎日本果邊點
都係見步行步啦
佢由22蚊都升左一倍有多

不過你咁諗又岩,同上年比業務一定好左,但問題係上唔上得返60呢,當年由80急插就係打貪少左貪官巨額既賭場收益
呢個因素唔改變,我都唔睇好上返60

其實今年賭業係好過前幾年,升都係有背後業績支持
你話上唔上得返我都答你唔到
所以我揀左200
消息都利好 天線可以 但1919短期好似無力咁
點解今日賭股全線下跌
點解今日賭股全線下跌

200又去返買入價
點解今日賭股全線下跌

200又去返買入價

今日跌完下星期升到月尾
點解今日賭股全線下跌

200又去返買入價

今日跌完下星期升到月尾

依家加注又太唔值博
點解今日賭股全線下跌

200又去返買入價

今日跌完下星期升到月尾

依家加注又太唔值博

200我信10天線
點解今日賭股全線下跌

200又去返買入價

今日跌完下星期升到月尾

升極咪又係21蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞