[LiHKG 財經台] 強勢股討論區 (13)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
285均價15.06, 聽日又大陰走咗佢算
285今日收跌超過5%有乜對策?利申有貨

其實依度有幾多巴打有貨(我指16.5以上)
利申:我都有

17.1

17.1 same

18咁高位仲入
btw, 有冇巴打依2日入左,真係rip

差d想入

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

尋日想入
忙住做野入唔到
再望尋日美國科網股跌
諗住今日係機會,點知

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

尋日想入
忙住做野入唔到
再望尋日美國科網股跌
諗住今日係機會,點知

尋日想入
忙住做野 但都抽左個空檔入左

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

差d想入

我17.7
2822 2823 五線向好 入得過?

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

就係琴日入
點解次次都高位入完就大跌
72.8入左2382
strong hold

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

就係琴日入
點解次次都高位入完就大跌

收市走都唔太傷,如果14.幾止蝕果d真係

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

尋日想入
忙住做野入唔到
再望尋日美國科網股跌
諗住今日係機會,點知

尋日想入
忙住做野 但都抽左個空檔入左

巴打

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

其實無可厚非
285走勢咁靚
個個諗住呢2日係回翻去10天線

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

其實無可厚非
285走勢咁靚

agree
一日跌就破勢

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

其實無可厚非
285走勢咁靚

agree
一日跌就破勢

時也命也

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

其實無可厚非
285走勢咁靚

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

其實無可厚非
285走勢咁靚

信念
聽日上返17

17.1

17.1 same

18咁高位仲入

其實無可厚非
285走勢咁靚

信念
聽日上返17

同埋285又唔係3333被人夾上去
點估到都會跳海啊

17.1 same

18咁高位仲入

其實無可厚非
285走勢咁靚

信念
聽日上返17

同埋285又唔係3333被人夾上去
點估到都會跳海啊

估到就做神仙
175今朝錯過左

其實一定上到17蚊,怕咩入?
朝早15。88入左2手,再接再厲

利申,之前3次賺39000左右

之前你先喊晒口話係咪轉弱
依加又咁睇好, 真係亂黎

之前同而家唔同,7月18拆細入場費減少,吸引更多散戶,同埋你睇下世界排名,吉車排17左右,但增長率係No.1....
我覺得盲目相信個d乜9走勢圖係晒9氣,history is history ,唔通下下等回落10天20天線先入咩,強勢股就係強勢股好似175 700咁不斷上揚!

之前五月都想入2018 285 200 2007湊熱鬧
除左200輪住出事 諗下都跌我是否登神
之前五月都想入2tel:0182852002007湊熱鬧

你講哂啦..先知

你講哂啦..先知

我都係勤少少set 止蝕啦
我地呢度有個燈神巴打,買乜都輸錢
唔知係咪你

你講哂啦..先知

我都係勤少少set 止蝕啦
我地呢度有個燈神巴打,買乜都輸錢
唔知係咪你

之前好出名個James好似唔見左,唔知你係咪講佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞