calvin sir教唱歌收成$1800一堂但cover記憶棉仲衰過呢個中學sing con

481 回覆
1118 Like 41 Dislike
rock睇下邊種 death metal 就冇咩可能 Dear Jane佢聲低都未必岩唱動力火車 信樂團 五月天 個類可能岩佢

之前聽過佢唱死了都要愛升key 可能扁既聲都岩唱heavy metal Steelheart個類 但heavy metal既key普遍都好顛 就算唱到key同唔等於唱到成首
跟啤老師旗下果d仲好啦
Any recommendation?
PR做得好+ youtube整到靚靚仔仔+食正香港拍唱歌教學既第一浸
你指學唱歌?
yup
唔開名了,廢時比人話打手。 其實如果條件許可,最建議揾接受過外國正統歌唱訓練既導師,香港教唱歌既導師,質素真係非常非常參差
首先就唱得冇感情
然後比我感覺好似歌劇 opera果啲,唱腔唔夾首歌
音準就好難評論,因為聽得出有後製
如果佢live唱就知道真實力

唱得合格嘅,但唔高分,普普通通
要搵唱歌老師一大堆,唔需要搵佢
佢仲要收咁貴,唔值
依首都叫普通 , 周杰倫段medley 難聽到
成支咪影射返落條頸度
出歌叻同唱歌好聽係2回事
教唱歌唔一定令你覺得佢唱歌好聽
backup?
玻璃心到del片
係喎
還我面目猙獰版
改埋新片個名冇咗xxxx版
有無原片 未睇
你對咩耳嚟嗰中學sing con版邊度同嗰Calvin 有可比性 嗰Calvin係樣衰但係唱得都算ok 只係冇MC咁好聽
冇原片
屌你老母樓上班仆街仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇就拍拍囉友走左去又唔撚知人地遲早會因為你地依班仆街ge討論而del張圖結果遲少少入黎ge巴打就走撚左寶睇唔撚到最撚大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相好撚心你地咪撚咁自私精啦成班睇撚完就係度討論又唔撚貼返張相出黎咁得你地圍內講晒得啦屌真係好撚嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞