[突發][多圖有片]斯文男公事包驚現偷拍裙底鏡頭

594 回覆
950 Like 123 Dislike
後來有fd根據條片直頭查證到牌子型號出嚟

樓主可唔可以講下你呢個fd平時有咩嗜好? 我建議你小心佢, 呢啲機好少人用
呢d腦有事 負價值嘅社會渣滓唯一嘅人生意義就係上連登講出位嘢seek attention
佢地現實毒撚唔夠膽講,現實又冇朋友,喺網上先敢同d寄生蟲人形蜈蚣互含取暖
下次見到同樣低質嘅垃圾 直接無視+block 唔使嘥口水
因為佢地冇其他有價值嘅嘢可以做 只能做出位嘢去搏得存在感
正常人冇必頂上當陪佢地玩泥漿摔角
偷拍人樣犯咩法
你覺得佢咁唔啱 咁鄧個男人唔抵咪告佢囉
同樓豬一樣垃圾
其實遇到哩啲情況應該點做

你問佢咩黎
佢實答你係其他野然後收埋拉拉鍊

搶黎睇又唔合理

萬一你狂追猛打嗌曬狗/職員

最後原來係把縮骨遮柄

萬一你追猛打嗌曬狗/職員

窮追猛打 自膠
請善用警力,連登仔只會恥笑
好人一生平安🙏
柒頭淨係識block人,唔支持實證主義,一味靠估同人格謀殺
應該要跟到佢返屋企
直接係佢屋企門口報警
呢d人同佢大聲無撚用
呢個post好多性罪犯浮左出黎
全部都Block左既
同支那狗同樣質素,唔怪得係仇女毒撚
佢哋除咗靠估之外 無任何實證
你咁樣篤爆 佢哋會心理唔平衡
除咗侮辱人之外 佢哋無方法平衡到自己心理
放上網就識
唔敢做
咪更多人受害
真正嘅男權係應該要保護弱小嘅女人

唔係好似你呢啲死毒撚淨識口講女權當道,咪撚影衰男人
支持無罪推定=性罪犯?
會唔會咁陽呀?
我支持搵嗰位男士出嚟,畀佢證明自己無做到
啱呀 平時又著曬bikini po 上網比人任睇 正一臭雞
唉對你個偽善撚好失望
以為你可以平反男權
你知唔知自己講緊咩?
你俾人告要自己揾證據 證明自己清白?
你當呢度大陸?
推啦屌!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞