[突發][多圖有片]斯文男公事包驚現偷拍裙底鏡頭

594 回覆
950 Like 123 Dislike
你個陣唔出聲
佢而家揼咗啲drive 就乜都搵唔到
咁有乜嘢用呢

你都影到咁樣
老實講我淨係可以幫你鬧佢嘅咋喎
就算佢係真係偷拍
我哋都幫唔到啲咩手喇

一齊屌到佢天光好無
條女聲都唔夠膽出 仲廢過陰聲毒撚
咁細粒都可以stay喺袋口,嗰位仁兄真係放咗好多心機落去
神人
同情樓主,但老實講,呢幾張相連個男人係咪拎住圖中嘅公事包都證實唔到
邊個係victim? 俾人影嗰個男人?
真!估唔到咁多人支持有罪推定
如果政府用同樣手法處理19年嘅事,班友係咪都支持?
垃圾女權
個look真係幾似田雞
你之前觀點一直表達梗屈人唔洗本 依家駁唔到就講句唔好講屈人先
個女士偷拍男士段片就有

以前啲淨影一個男人企喺度揸住電話,又無影個鏡頭到對住人嘅,嗰啲可能就無證無據

就算手機鏡頭係對住人 但證明唔到動機
都係唔成立佢偷拍梗人一行為

條片影到人,影到個袋同部非常似偷拍器材嘅機器攝

就算我讓曬步俾你講話嗰個疑似攝錄機 係攝錄機都好
你哋成班人都係證明唔到動機係咩 你地可以講到既動機最多咪只有佢係男人所以有偷拍既動機 除此之外睇唔到你哋有提過其他動機 呢啲帶有歧視與偏見既眼光

正正因為唔係蟈 係物證實證動機不足既情況下憑咩要求辯方辯解?
指控方唔洗物證實證動機 攤喺度就可以告到人咪好着數
咁佢攞出嚟證實部機唔係偷拍器材係最直接

樓豬朋友當時求證就最實際 仲洗放上網公審?

依家變咗網上討論 看圖講故事 真係有發生過就應該愈快求證愈好
依家就算有某啲部門界入 之後上埋報都好 都係證明唔到佢當時有偷拍
當然前題係真係有做過啦
咁大家咁話啦 人地偷影佢 佢影返人地啫上面啲comment有一半都係你咁濟好心咁多時間喺度屌鳩人就攞啲時間去做下啲有建設性啲嘅嘢啦咁仇女就去開返個仇女協會 攞多啲社會關注同支持 咁你就可以鍾意點貶低女性就眨低女性
就算我讓曬步俾你講話嗰個疑似攝錄機 係攝錄機都好
你哋成班人都係證明唔到動機係咩 你地可以講到既動機最多咪只有佢係男人所以有偷拍既動機 除此之外睇唔到你哋有提過其他動機 呢啲帶有歧視與偏見既眼光

你件垃圾就真係扮睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞