[突發][多圖有片]斯文男公事包驚現偷拍裙底鏡頭

594 回覆
950 Like 123 Dislike
有懷疑咪當場對質同報警囉
而家剩係見到你偷影個男人仲放人上網
唔係一定得男偷拍女,調轉都可以
同意
唔明點解頭幾個留言咁樣
冇個男既全身圖好難幫你

借刀?
唔好講屈人先
個女士唔係話無證無據嘅,己經有條片,指個男士有部機偷拍
以前啲淨影一個男人企喺度揸住電話,又無影個鏡頭到對住人嘅,嗰啲可能就無證無據
你話呢度唔係蟈,咁香港被告方都要反駁指控方
如果個男士無做過嘅都要辯解,唔係攤喺度就無事
條片影到人,影到個袋同部非常似偷拍器材嘅機器攝住
部機係存在,而係個男士擁有
咁佢攞出嚟證實部機唔係偷拍器材係最直接
而且依家只係網上討論階段,真係無做過嘅,愈快澄清到愈好
到有某啲部門界入,之後上埋報,影響仲大
當然前題係真係無做過啦
想入行
唔似呀小馬
做乜勁呀 清果張對比圖好撚神
post你個fd出黎就信你
其實點睇到佢係cam 黎,我真係唔識睇
你搵到條片你fd俾佢影到再講。
依家淨係有證據你偷拍佢仲要公審佢
你估條條女都咁大膽當場踢爆呀 有好多女仔好斯文好細膽架喳你試下代入下人地角度先blame the victim你呢條死毒撚一定係a0青頭仔 女仔fd都冇多個
真相大白
其實女事主臨尾應該轉個鏡頭影埋下半身即係條腿加帶子裙邊 咁樣成件事完整痛說服力好多
佢地純粹係溝唔撚到女 冇女show佢地 所以先仇女 所有女都係臭雞 極端女權撚
我都覺得唔撚抵幫
但係另一個原因
自己受影響但又唔報警, 令到更多人比佢偷拍
以為影幾張矇查查相擺上連登就會有人認到?
大家最多吹兩句水, 條友下次未又出黎偷拍
比啲邏輯
人地唔係即場確定部機係偷拍
事後先查到
冇證冇據陣間比人影返轉頭放連登恥笑
而家佢確認咗係偷拍 放上嚟已經有少少少少警嚇作用
又可以提醒吓絲打
blame the victim做乜鳩
你老母家姐細妹比人強姦完記得叫佢地親手捉犯
鬧臭雞個班有一半都係溝唔仔嘅肥婆黎 事實就係事實
係 頭幾頁啲留言真係冇眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞