[突發][多圖有片]斯文男公事包驚現偷拍裙底鏡頭

594 回覆
950 Like 123 Dislike
已經有晝面 又有個奇怪多圖 po
屌,條友大大方方咁放係公事包側邊咁都冇人會覺得怪啦又要作賊心虛咁攞拉鏈包住
咁多個之中你算比較logical
不過我#1開始已經話左佢on9
你都on9既,你估條條女都咁大膽架咩。。如果條條女都咁撚大膽既,相信啲偷拍狂應該從此絕跡
咪撚楊啦,為男人造福既造福師,以佢為榮
姐係呢

我想問訓緊點追留言
咁大膽拎電話隊撚到人哋到影,反而唔敢報警
你話得相 反偷拍 驚得濟都算
你望下條片,拍到都咁樣樣

咪玩啦 唔夠大膽就好似人強姦完個victim 唔上庭指正
人哋咪消遙法外

個點係,你唔當刻指正人就唔好咁大膽公審人
姐係又要威又要驚柒?
你都弱智,條條女去沙灘都著bikini架?
講到睇人底褲咁正氣你洗偷拍咩,揭起人條裙睇丫嘛毒撚
個post 好似好嘈
重點係捉到人??
話你on9都真係晒氣,夠膽拍片就代表夠膽出聲架啦咩,大膽個點都唔同。比如你夠膽拍片影低對方偷竊,係咪代表你都夠膽出手去捉個偷竊者先?
痴撚線啲comment,而家連登真係垃圾嘅聚腳點,烏煙瘴氣。
一啲啲啦,有啲見佢好辛苦追住呢個po,應佢兩句佢已經激動到跳晒制起晒鋼,只可以話唔係個個人都有好嘅條件去有俾佢過正常少少嘅現實生活,更加莫講話建立啲咩正確價值觀念
報狗只會同你講證據不足/搵唔到人
放上嚟可以提下其他人小心同類型偷拍
根本就係女毒撚黎 現實閃閃縮縮 mon後面勇武
你都識講證據不足
人就一定揾到 咁大個樣俾人公審
我唔同意人格謀殺既
不過我諗佢check完confirm係鏡頭
而個鏡頭位置又咁鬼祟
仲要角度係低炒裙底
咪覺得個男人係偷拍
想提醒其他人小心同類型嘅偷拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞