弱弱的一問 仲有冇人未打針

509 回覆
1071 Like 54 Dislike
去指定診所同醫生講囉
本身條友都唔想開比我我話如果我好返連去商場 超市 食飯都做唔到會唔會太過分?
跟住佢先開90日比我

試下狂打過去啦 我都係連續打幾百次先打得通
美帝間接實施緊每6個月一針
一樣
個世界反智但唔好同佢一齊癲
全家都唔打
依家連唔打針都玩歧視
之前全公司百幾人得我堅持唔打,我大佬同其他同事就輪流講好難聽說話同好似有偏見咁
依家我連醫生忠定奸都搞唔清,只覺疫苗做大左個餅,強迫人去哂D貨咁(明知冇實效,每次變種已頂唔到........)
正苦精到仆街,冇放權俾私家證明,根本想全民迫針,所以問黎問去都指定診所先"有機" 發證,DLLM
心理質素,所以大陸最愛玩人打人....
好癲㗎,係呢方面,好多人都無成長過。有日番到公司,上司問我住邊,查我洗唔洗強檢,check到要之後勁大反應。心諗你地打哂疫苗驚乜春,就算打左都係會傳染㗎啦。

我已經當呢個疫症已經係世紀鬧劇一樣,鬱金香狂熱,龐氏騙局已經證明到人可以係好撚弱智。
去到第4,5,6波,跟本用緊偽旗行動既概念再順推呢一大推嘢。到推左就無人會再追究番之前嘅嘢或者追究唔到。
我欣賞你 打唔打都係經思考
而唔係一句咩咩撚帶過
你要去政府認可診所
然後同佢講你已康復
想要免針紙
記得同佢要埋QR Code ver.

咁佢批比你
你入落安心出行
就可以任意翻騰了
一針未打
要政苦認可已經一個局啦,咩理由其他醫療冇認受性?!
唔打揮手
你住得喺香港嗰下已經入咗局㗎啦
好番先去攞都得?
咁佢因為第3針嘅效用無左嘅時候而打第4針,咁同我1針都無打有咩分別?

唔通真係無限期幾個月就針一針咩
慘在第二同第三都同枝疫苗效用係無關係…
可以
但係要之前交過樽仔
政府知你中

好翻先去係費事佢捉去方倉姐
而家報快測都可以快到兩日內捉去隔離,風險好大
依家好似得自己係正常人,唔埋堆就變咗得你自己唔係正常人咁世界變曬
成鳩日輪流捉人戴口罩戴成點呀有無打針呀,每次講無之後一定係詫異,語氣即刻唔客氣同你講嘢,香港人無撚得救
freelance左好耐 唔使打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞