弱弱的一問 仲有冇人未打針

509 回覆
1071 Like 54 Dislike
又睇下你咁想證明你自己冇柒
但又完全搵唔到任何證據
成日都未擺到上黎
殘廢話番你自己又係一絕
喂 要唔要我教多你一次點用電腦

俾曬keywords你叫你跟住搵都係要嘈
唔知你嘈咩

係要人貼貼貼 你係咪真係on9架
未打,可以拖幾耐就幾耐

依家打針嘅動機唔係為左健康而打,而係為左去商場/超市、食飯、剪髮

枝針只係提供臨時個人保護膜咁,個保險膜擋得一下,令到人冇咁易有重症,又要不斷咁打針去修補個保護膜,針藥始終有副作用,副作用因人而異,無了期打落去唔係辦法,真係好令人卻步
你自己講過咩?唔記得?

我而家咪問你,教我點搵證據證明有無打過針
有人會話你有打

然後唔教你點搵證據證明你無打

你一問就話你代表所有人
你真係on9 唔係扮
冇打 中左超輕症 唔知打黎做乜
全家中晒得我點驗都單線
係有兩日喉嚨痕咳完幾下又冇事
利申:本身體弱多病痛無打過針
迫到我打咪打
一路都無打 日日都係foodpanda/外賣
但5/6月要去澳洲 佢果邊Policy要打
睇黎都要跪
冇打 辭埋職
如果話

你地都打哂我使乜打
會點
唔係未打

係唔會打
你係咪想話教我用電腦上網上連登教番你自己做人呀?想笑死人咩
比一大堆都係證明唔到「打針保護身邊既人」既keywords出黎有鳩用咩
而家連咁簡單貼上黎都做唔到,照你咁講,連keywords都齊曬,一係就你殘廢,一係就你都搵唔到啦
我唔係嘈緊你,我係笑鳩緊你9up完又搵唔到料,keep要死雞撐飯蓋
老細講,明眼人一睇就知,keywords你都貼曬上黎
你係搵到reference既貼埋條link上黎係好容易
但你就仍然未貼到。
而大家又真係去search但都係搵唔到相關證據

唔知你第時大個仔番工點算喇,老細叫你交貨,你就叫佢上google搵
之前我試過咁講 你知防疫撚歪理都係道理答我 我做你都做埋就雙重保障
教我搵證據證明我有無打針未啊?

你自己講得出話上黎講無打針既其實有打

又唔教人搵證據
應該由指控人講大話嘅一方搵證據證明先啱吧, 俾人胡亂指控之後仲要搵證據證明自己清白…

搬個大數據出黎根本就證明唔到呢度任何一個人係講緊真話定假話,純屬猜測
你都on9有義務教你?
弱智都唔好周圍同人講啦
無打 繼續有得返工
屋企人中招,諗住應該都會畀佢傳染到就唔打住
未打
好似好撚型咁
成班D傻閪,留得係香港就唔好問打唔打
遲早都迫到你要打
ON99
唔打連公司門口都入唔到
我屈服咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞