弱弱的一問 仲有冇人未打針

509 回覆
1071 Like 54 Dislike
唔打
連登活躍發言會員你估有一萬咩
仲要有堆係傻閪苗撚

完全唔明點解你哋可以咁有把握話啲人講大話話自己未打
咪叫左你睇連登留言同數據LO 洗唔洗捉住隻手教你
你講有傻閪苗撚 咪一樣有 傻閪反苗撚
仲有一堆POST講為返工打左針 叫人唔好打
你咪繼續活係幻想入面LO
跟比例 咁lihkg黃藍64比啦
話你戇鳩真係怕你嬲
早D訓啦小學雞 一開始已經講左你自己揀 你要信連登仔咪祝你好運LO
淨係20-29已經有七萬幾人一針未打
30-39六萬幾人
點解唔可以係連登主流????
呢十幾萬人原來係我幻想出嚟

得啦 你打咗 你威啦 你係社會主流 滿意未?
哦 咁啊
今日肯定係死咗150個一針未打嘅後生仔啦
財經台真係零舍多賤種 明明係可以自由選擇嘅嘢都要入嚟撩事鬥非

仲要信奉羊群心理 祝你輸到仆街
未打 不過就打
我由一開始講2邊數據唔同都比你ff到我逼你打針 你真係有病 覺得全世界都要黎害你
打左第二針之後成日抖唔到氣咁 又唔係好食到野 個胃好似消化唔到 有時嘔
巳經半個月
唔敢睇醫生驚真係有事要洗好多錢
又唔想屋企人擔心
死頂緊
就係驚冇工返先打
點知打完可能以後都番唔到工
好後悔好似變左殘疾咁
連運動都唔敢做
驚有一日死左兩老冇人養

利申 廿幾歲
你係
打咗都唔會入商場
我打係我嘅事 政府逼市民打就係唔得
未打
「連登問個個都講未打嫁啦 但係就同政府公報既數據唔同 信邊個自己揀」

引導人信奉羊群心理
冇話逼嘅

你以為淨係得呢個post咩三隻日文字嘅連登名唔多
早d食藥啦你 我邊句逼你打針呀
你扯到政府數據 都係想用群眾壓力啫 借力打力 點會話你逼 你亦冇能力逼到啦
唔睇數據 不如你教我點客觀分析啦 你都可以拎數據黎講嫁wo
呢啲咪獨立思維囉 個世界點變 阻到你? 咁易影響到既人 成就唔到咩大事
補充返﹐呢排feel到身邊人有少少異樣嘅目光﹐老實講係有啲動搖。但係對疫苗嘅顧慮根本未消除﹐如果因為他人目光而打就完全本末倒置﹐一日未消除顧慮一日唔會打。
幾多日?咩病徵
今日第三日 岩岩起身 已經覺得好返哂

Day1就發低燒 37度上下 但個人會發冷 訓教個陣又會發熱 無限loop 全晚又熱又凍咁 極辛苦 但食完必理痛就好訓好多

Day2 都係咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞