弱弱的一問 仲有冇人未打針

509 回覆
1071 Like 54 Dislike
對住你呢d 網都唔識上既on9 用衛生署reference 已經好俾面你架啦師兄
講唔贏就撻衛生署個朵
問起details上黎又講唔出

仲話人唔識上網
實情係人地上緊網笑緊你條on9小學雞
二世祖唔使返工咪唔使打
係呀
你問十次都係叫你自己上網

小學生要多d學習唔好成日靠人

我都係訓練你成為一個有用既人啫
其實大把人一早睇左你當神咁拜啲衛生署網站
都睇唔到點樣證明打針可以保護屋企人
你自己就on99講到人地唔識search咁
大個仔喇,不如諗下人地睇完你講啲on9,同你亂鳩黎既referencing會唔會笑鳩你

我教你
打開chrome
Google.com
打how covid vaccine protect those around you.
按search
唔識英文就打中文

如果再唔識就再問
儘答

師兄加油
我女朋友未打
好彩份工冇逼針
生活上要買要食嘅 網購又好我幫佢買又好
最緊要有人幫手互相撐住
又唔講衛生署喇?係咪知自己自己柒左喇
其實你係咪真係咁驚貼上黎姐,搵唔到咪出聲講囉
見師兄都有d要求
咪俾d好野你睇囉

而家明白未呀?
其實你係咪都係唔識上網,唔識咪出聲我再教你囉 怕咩問啫
如果我係唔識上網既
我而家點樣係個網到笑鳩緊你呀?
用下個腦啦你

仲有呀,其實係人都知打針只防重症唔防傳染架喇
你睇全港8-9成人打左針
但hku推算仍然爆到過百萬確診
就知你講果啲咩保護身邊既人係𢦀撚鳩架啦
柒左就柒左啦你
自己9up完發現原來衛生署都證實唔到就唯有轉口風
但轉完結果都係搵唔到料貼上黎
我一針都未打
仲未打 中完
師兄果然識上連登唔識上網

淨係做伸手黨叫貼貼貼

你殘廢定低能呀
教而不善

俾埋keyword你都唔做
係要人貼貼貼
積極d啦師兄
有個世叔伯因為驚打針無打,上星期中咗依家都好返。其實都咁多數據,唔使問人,自己決定啦,諗清楚自己為咩而打/唔打
冇打
話人伸手黨你屙篤尿照下自己個樣先啦
你估人地好稀罕睇你啲唔存在既垃圾reference咩
實情係你攞唔出證據去證明自己既觀點
你試下寫篇論文referencing叫人自己search睇下你會唔會比人笑你低能
基本referencing 都唔識,話你小學雞真係冇錯
你都幾好野
上網問兩句就expect我寫論文咁quote reference俾你
你以為自己係professor Yuen?

我覆你問題已經仁至義盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞