弱弱的一問 仲有冇人未打針

509 回覆
1071 Like 54 Dislike
英文唔識都算
中文都睇唔明

叫你上網search又唔做

你想點撚樣啫師傅
你睇下你
仲未解釋到「打針保護身邊既人」
教左你2日啦

你係咪咁撚蠢架仆你個街
我連安心瓜柴都無裝過

不如你教我查有冇打過毒針,等我貼出黎煎你一巴
其實個個睇完你啲𢦀鳩replies
淨係會見到你死雞撐飯蓋
仍然未攞到料出黎證明「打針保護身邊既人」
同埋見住我教你做人同做referencing
乜撚野叫弱弱的一問
我強強的一問
你幻想緊自己係professor Yuen?
教我做人? 邊度呀
原來已經教緊我做referencing ? where?

google都未學識 就唔好懶叻教人野啦
同我差唔多,我有後遺症,依家頸、膊頭、手關節...全身d骨都痛
逼人排隊都係原因之一
唔知佢個宇宙通行證會玩到幾時
雖然公司冇逼針 但之後邊到都冇得去
sms 指定診所
依家已經死城咁,咪睇吓佢仲玩到幾耐
全世界已經逐步消除vaccine mandate, 佢冇得唔跟
唔好咁睇得起香港外國行唔代表佢要跟 佢要跟上面玩健康碼
你代表曬全部人?
你自己睇返之前d post啦 大把人話返工無計 叫人可以唔打既唔好打
你睇下你搵足全日仲未拎到reference黎證明到你口中個咩「打針保護身邊既人」呢個𢦀鳩statement
搵到既就貼上黎,搵唔到既咪出聲囉
好過而家你9up完啲𢦀鳩野又證明唔到
個個笑鳩你死雞撐飯蓋啦
仲有呀,自己逐個睇番上面啲replies
每個reply都係教緊你做人
教精緊你唔好9up當秘笈,講野要經大腦,唔識就做research,唔好柒左先出黎兜,咁咪仲肉酸
我見早幾日有人講淨係攞到28日
請問你入去問醫生嘅時候,係點同佢講㗎?
上面唔係反對要用打針換自由咩
http://www.gov.cn/xinwen/2021-09/07/content_5636053.htm
公司已經有三個人確診咗 做撚到仆街
點解我0針仲未中架
未打,再唔打會失業
但條氣真托住,佢老母禁理髮禁商場禁食店,擺明玩鳩人多過防疫,又冇投訴機制又聚唔到人,虎你老尾
俾埋keyword你點search, 一search完全都係解釋曬你問既問題,係要叫人貼貼貼 你真係殘廢架喎

你唔敢面對自己定真係唔識上網

柒左咪認囉 仲打大段野9up

你真係教左我好多野,教我點樣無恥地做伸手黨

多謝師兄教誨
THE LAST OF US.....
未打 等緊副作用
諗起網上有段鬼佬短片,講游水教練都要迫用水泡先準落水游水,帶水泡可保護其他人,真on9
全家中哂得我未打,但病徵最輕,好得最快係我,老老77 打支咁廢既針落身體,仲唔知有咩副作用,唔到最後一刻真係唔會去打
無打加一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞