[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(81)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

終於脫離考車地獄

考車有幾難....

一次過有回贈
BTW我一次過
好頭暈
好頭暈

胸又痛, 頭又暈, 又唔睇醫生, 你話點算好呢 ?

好頭暈

我今朝on9空肚啪消炎藥都好唔舒服
關於誤會鄺俊宇先生抄文一事 https://lihkg.com/thread/290847/

又大型炒車

睇左頭兩頁ONLY, 邊到開始炒車

另一個post樓豬聲大大話鄺囝抄文
呢個post係結果

我知呀, 我有睇果個POST, 但睇左兩頁就無睇, 太多頁啦想知邊到開始炒車

我有睇
屌根本條女就想上位
明明得個半句唔夠10個字有小小似就係度呻吟話人地抄
又貼曬上黎屌曬老母扮可憐
但又不忘留低個fb同ig r 人follow wor
好明顯就係想借人地上位但手法好撚低莊LOL
好頭暈

終於脫離考車地獄

考車有幾難....

一次過有回贈
BTW我一次過

我冇經駕院d回贈點算 駕院要等到出年一月,我可唔可以拎個牌去駕院同佢講我pass左,叫佢比返回贈我 都有1500蚊
屌,唔撚做
工係好做,人係閪

幾時入房反台

依家去

唔係九月咩 ?

唔係我...
紅牛巴打

本身以為頭先反,但掟左我出去拎文件

終於脫離考車地獄

考車有幾難....

一次過有回贈
BTW我一次過

我冇經駕院d回贈點算 駕院要等到出年一月,我可唔可以拎個牌去駕院同佢講我pass左,叫佢比返回贈我 都有1500蚊

咁唔知了...果時我報佢果啲一次過有回贈
好頭暈

因為我尋晚唔記得左食

終於脫離考車地獄

考車有幾難....

一次過有回贈
BTW我一次過

岩岩打去問左 可以攞返1500

考車有幾難....

一次過有回贈
BTW我一次過

岩岩打去問左 可以攞返1500

請飲茶

今朝壓力大撚到 谷住谷住 個一刻真係好想扑野 但孝完又冇呢種感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞