[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(81)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

覺唔覺露博衫好核突

your face your fate

成件衫個design好撚on9
特別係個袖位
好奇葩

但而家成街都係呢d款想買其他都冇。。。有d款真係冇個袖重好睇

仆街呢兩年所有賣衫既夏天都只係賣呢款衫
一係就短到著左會肚屙

而家買衫真係好難

女仔夏天真係唔知著乜好

上身就全部都係呢種衫
下身就高腰及西褲/裙

覺唔覺露博衫好核突

特別係個袖位
好奇葩

呢種衫根本完全暴露晒上半身缺點
根本要勁瘦先著得好睇, 又麻煩 郁兩郁就走晒位

呢種就更加唔使講

胸細先會走位...

大波著呢d好7架
顯得好肥

劍仔, 舉高隻手已經會走位啦

係架咩
sor毒撚冇女唔知

覺唔覺露博衫好核突

特別係個袖位
好奇葩

呢種衫根本完全暴露晒上半身缺點
根本要勁瘦先著得好睇, 又麻煩 郁兩郁就走晒位

呢種就更加唔使講

胸細先會走位...

大波著呢d好7架
顯得好肥

agger

覺唔覺露博衫好核突

特別係個袖位
好奇葩

但而家成街都係呢d款想買其他都冇。。。有d款真係冇個袖重好睇

一係就短到著左會肚屙

而家買衫真係好難

女仔夏天真係唔知著乜好

上身就全部都係呢種衫
下身就高腰及西褲/裙

夏天為大地帶黎象腿

覺唔覺露博衫好核突

特別係個袖位
好奇葩

一係就短到著左會肚屙

而家買衫真係好難

女仔夏天真係唔知著乜好

上身就全部都係呢種衫
下身就高腰及西褲/裙

又好似真係

0 淨係對於B 個D有性趣

你見過佢就唔會咁講

依...有料爆喎

有咩料爆 我有佢電話架

見過添

見過?

見過啦

點解見過

我同佢未入依個post已經識

繼續吹呀

有無掛住岩布巴

好耐冇搵佢

佢有無真係入黎搵過你

我有佢tg既 上次講野好似一個月前度啦

湘b

飯b 呢 ?

覺唔覺露博衫好核突

特別係個袖位
好奇葩

一係就短到著左會肚屙

而家買衫真係好難

女仔夏天真係唔知著乜好

一係one piece dress, 一係 tee同短褲

覺唔覺露博衫好核突

特別係個袖位
好奇葩

一係就短到著左會肚屙

而家買衫真係好難

女仔夏天真係唔知著乜好

上身就全部都係呢種衫
下身就高腰及西褲/裙

咁你著咩

阿婆著咩都冇人睇啦

湘b

飯b 呢 ?

依個係唔係克兒

其實係咪真係有market

淨係賺爛袋一個錢都夠發達

唉 講呢D

爛袋買過幾多條 ?

唉我地係間房執gip check out個時
見到有條洗過既底褲冇人認領
早知拎黎賣俾爛袋
賺返啲車錢都好

係咪條仔嫁

女人底褲黎喎
問晒個個都話唔係佢
但又要係洗過 最後我地放左係垃圾桶

咁肯定係條仔既

我又好似真係冇問佢喎

屌, 條仔應該係岩岩同女高中生手上買返黎, 你地同佢洗撚左條底褲, 佢而家緊係唔要啦

sorry囉
邊有幫佢洗姐 自己放落洗衣機夜晚開機洗咋喎
點知佢好呢味野姐

認真你地幾條女唔介意同條仔D衫同一LOG過洗?

有咩所謂呀洗衫咋喎

我識D女連老豆D衫都要分開洗架

覺唔覺露博衫好核突

特別係個袖位
好奇葩

一係就短到著左會肚屙

而家買衫真係好難

女仔夏天真係唔知著乜好

上身就全部都係呢種衫
下身就高腰及西褲/裙

咁你著咩

阿婆著咩都冇人睇啦

你都係中女, 邊係呀婆

試著說輕熟女
不要說蘿底橙
其實係咪真係有market

淨係賺爛袋一個錢都夠發達

唉 講呢D

爛袋買過幾多條 ?

唉我地係間房執gip check out個時
見到有條洗過既底褲冇人認領
早知拎黎賣俾爛袋
賺返啲車錢都好

係咪條仔嫁

女人底褲黎喎
問晒個個都話唔係佢
但又要係洗過 最後我地放左係垃圾桶

咁肯定係條仔既

我又好似真係冇問佢喎

屌, 條仔應該係岩岩同女高中生手上買返黎, 你地同佢洗撚左條底褲, 佢而家緊係唔要啦

sorry囉
邊有幫佢洗姐 自己放落洗衣機夜晚開機洗咋喎
點知佢好呢味野姐

認真你地幾條女唔介意同條仔D衫同一LOG過洗?

有咩所謂呀洗衫咋喎

我識D女連老豆D衫都要分開洗架

唔係正常都要分開洗架咩

底衫褲分開好d wor

覺唔覺露博衫好核突

特別係個袖位
好奇葩

一係就短到著左會肚屙

而家買衫真係好難

女仔夏天真係唔知著乜好

通常想特別d都係aland / collect point 2邊走
hea底就ae hco 之類
係冬天先多d選擇

覺唔覺露博衫好核突

特別係個袖位
好奇葩

一係就短到著左會肚屙

而家買衫真係好難

女仔夏天真係唔知著乜好

通常想特別d都係aland / collect point 2邊走
係冬天先多d選擇

夏天D女唔係著訓啦柒頭個種style架咩

0 淨係對於B 個D有性趣

你見過佢就唔會咁講

依...有料爆喎

有咩料爆 我有佢電話架

見過添

見過?

見過啦

點解見過

我同佢未入依個post已經識

繼續吹呀

有無掛住岩布巴

好耐冇搵佢

覺唔覺露博衫好核突

特別係個袖位
好奇葩

一係就短到著左會肚屙

而家買衫真係好難

女仔夏天真係唔知著乜好

係冬天先多d選擇

冬天長期著褸,入面著咩唔care啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞