[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(81)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
做完個project 都無乜野做。我坐咗一個星期,日日返工等放工。
做完個project 都無乜野做。我坐咗一個星期,日日返工等放工。

一樣返工得放工
tst狗屎中
tst狗屎中

無帶飯又唔記得嗌外賣

又要出去冒險
落樓下屌個燒鴨髀飯算
如果林峰突然向你表白係咪大部分女仔都抵抗不了
tst狗屎中

無帶飯又唔記得嗌外賣

又要出去冒險

有冇帶泳鏡

你咁問 都係想我答唔係姐
tst狗屎中

無帶飯又唔記得嗌外賣

又要出去冒險

有冇帶泳鏡

堅要帶, 你睇下出面
其實沙田係咪好方便
tst狗屎中

無帶飯又唔記得嗌外賣

又要出去冒險

有冇帶泳鏡

堅要帶, 你睇下出面

仆街 我要過tst開會
琴晚整左薯蓉
其實沙田係咪好方便

都幾
自給自足
一個商場乜都搞掂曬
琴晚整左薯蓉

我又要食

你咁問 都係想我答唔係姐

你咁答 都係想我話你男人老狗扮女人姐
我負責send返d客send黎既email比同事。佢地成日都唔話你知佢今日放假。放到幾時,次次都send完又再要send多次比back up佢個同事
琴晚整左薯蓉

我又要食

其實好易整
我負責send返d客send黎既email比同事。佢地成日都唔話你知佢今日放假。放到幾時,次次都send完又再要send多次比back up佢個同事

angel 渠 方加
琴晚整左薯蓉

我又要食

其實好易整

星期六先整完

angel 渠 方加

佢地set左out of office, 但都係你send email先會彈出黎話你知。最好笑係佢有時會揾個寫係out of office以外既同事back up佢
琴晚整左薯蓉

我又要食

其實好易整

星期六先整完

我發現用電飯煲整快好多

angel 渠 方加

佢地set左out of office, 但都係你send email先會彈出黎話你知。最好笑係佢有時會揾個寫係out of office以外既同事back up佢

直接講明天才回來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞