[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(81)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
話就話果種褸要鬼佬身形先好睇
但成日見日本仔妹都著得好好睇

係咩原理 點解日本人著衫特別好睇

日本D西裝阿叔先勁, 個個都係著呢種褸, 但你又覺得好睇, 至少唔係柒先

深藍色直條老西 我覺得係改到岩身

ur face

都唔係your face呀, 普通一個西裝大叔都carry到, 真心唔知點解

地鐵站男人去頭臭洗頭水廣告
條佬都唔靚仔但好撚型

原來係山田孝之so99y

架佬留so好有佬味
香港人有陣倫敦金味

香港人留到咁會好似蜂蜜樽封面叔叔

你睇下juno

屌你
係廁所撚魚撚到訓著左

就食飯啦
copy圖copy左之十幾頁個melody,揾窿捐都唔掂
話就話果種褸要鬼佬身形先好睇
但成日見日本仔妹都著得好好睇

係咩原理 點解日本人著衫特別好睇

日本D西裝阿叔先勁, 個個都係著呢種褸, 但你又覺得好睇, 至少唔係柒先

深藍色直條老西 我覺得係改到岩身

ur face

都唔係your face呀, 普通一個西裝大叔都carry到, 真心唔知點解

地鐵站男人去頭臭洗頭水廣告
條佬都唔靚仔但好撚型

原來係山田孝之so99y

架佬留so好有佬味
香港人有陣倫敦金味

香港人留到咁會好似蜂蜜樽封面叔叔

小田切讓都唔靚仔
但都好撚型

原宿系其實好似乞衣 但好撚型
香港留鬚覺得型係有次石修唔知拍乜Q劇集, 覺得好撚型
係廁所撚魚撚到訓著左

就食飯啦

仲有個幾鐘呀
係廁所撚魚撚到訓著左

就食飯啦

我都好撚眼訓

點解越殘越型
仲有一個鐘!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
公平d講 港女都係整唔到呢d瀏海同髮型
係廁所撚魚撚到訓著左

就食飯啦

仲有個幾鐘呀

我而家養左條+100% 金錢既魚
日日就係上去開木木梟>大呆獸>木木梟>喵喵怪>球球海獅
之後就退出遊戲, 等UPDATE

我好鍾意呢種頭髮長度既女仔

你都無買我份
係廁所撚魚撚到訓著左

就食飯啦

仲有個幾鐘呀

木木梟?
今日pacific coffee有免費咖啡派
只要你身份證有齊1, 2, 7呢3個字就可以去拎

整唔到架 一行出街就垂晒
唔係點解咁多港女放棄人生整負離子

我都有

香港咁撚立你都係唔好搞我

冇啦

我好鍾意呢種咁靚既女仔
係廁所撚魚撚到訓著左

就食飯啦

仲有個幾鐘呀

木木梟?

南小鳥

你都無買我份

好多野食呀要咩

香港咁撚立你都係唔好搞我

呢樣真, 係日本GEL頭可以KEEP到一日, 香港夏天GEL頭, 搭完LIFT落樓已經散左, 唔係講笑

你都無買我份

好多野食呀要咩

有乜me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞