[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(81)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
做咩個個都估我會射波嫁
我啲fd 我老母 我老豆 我阿嬤都whatsapp我問我有冇返工

但你爆冷

做咩唔fulfill人地對你ge期望
做咩個個都估我會射波嫁
我啲fd 我老母 我老豆 我阿嬤都whatsapp我問我有冇返工

正常呀你凌晨機返嘛, 但你揀得呢班機根本係為左返工先揀, 死人都返啦
我買左件類似咁既樣, 唔知點解當時會買

香港著唔熱咩

呢個都係另一個問題啦, 香港根本唔凍
但最重要都係自己著得好柒

我都有幾件

我都有
做咩個個都估我會射波嫁

但你爆冷

冇呀要準時拎勤工呀

我都有幾件

我都有

我都有 collect skin大減價先敢買
做咩個個都估我會射波嫁

但你爆冷

冇呀要準時拎勤工呀

勤工500?
做咩個個都估我會射波嫁

正常呀你凌晨機返嘛, 但你揀得呢班機根本係為左返工先揀, 死人都返啦

唔係我揀
我班廢青fd個個冇乜所謂先凌晨機
佢地個個都叫我請埋今日不過我真係冇假

咪理啦,你有你既生活

睬佢都ON撚9, 睇錢做人

係時候出去闖一闖

但我報嗰啲全部都係政府工

我都有幾件

我都有

我又係大減價時唔知做乜買左

我都有幾件

我都有

collect skin 差咗好多
幾年前d料係實架屌

我都有幾件

我都有

佢對上減價嗰啲款真係唔多掂
做咩個個都估我會射波嫁

但你爆冷

冇呀要準時拎勤工呀

勤工500?

250咋 好耐冇拎過
我開始眼訓啦

我都有幾件

我都有

千幾蚊折到400真係好難忍手...
買完返去先發現入面d衫襯唔太起

我都有幾件

我都有

係啊我又係千幾二千蚊減到3位數
買完返去點襯都襯唔到

我都有幾件

我都有

成日買完都唔知自己點解個時會買
我開始眼訓啦

食完飯即訓啦
做咩個個都估我會射波嫁

但你爆冷

冇呀要準時拎勤工呀

勤工500?

250咋 好耐冇拎過

咁少
於b一返黎個post推快左幾倍

我都有幾件

我都有

明明試果時覺得ok架...

我都有幾件

我都有

你唔覺鋪頭啲鏡同屋企個塊好唔同嫁咩

咪理啦,你有你既生活

睬佢都ON撚9, 睇錢做人

係囉,唔通有更好offer唔要咩

覺唔覺露博衫好核突

your face your fate

成件衫個design好撚on9
特別係個袖位
好奇葩

但而家成街都係呢d款想買其他都冇。。。有d款真係冇個袖重好睇

仆街呢兩年所有賣衫既夏天都只係賣呢款衫
一係就短到著左會肚屙

而家買衫真係好難

女仔夏天真係唔知著乜好

一係one piece dress, 一係 tee同短褲

通常想特別d都係aland / collect point 2邊走
hea底就ae hco 之類
係冬天先多d選擇

冬天長期著褸,入面著咩唔care啦

冬天著大褸入面裸體

講起大褸我買過個D鬼佬著得好型既長褸, 自己著上身勁似變態佬, 一次都無著過出街

你買個陣冇著過上身先咩

拎去h&m /m&s捐左去換 coupon啦

原來有得咁架

係呀。。。不過m&s個張就要買滿500-1000先可以9折,我初初唔知中左伏,而家張券都未用。。。又夾唔到人一齊買
兩間都冇要求你要捐幾多件先可以換 coupon既

M&S D鬼佬size好kam
h&m 料好差
通常都去zara買

zara我唔識襯

我都有幾件

我都有

你唔覺鋪頭啲鏡同屋企個塊好唔同嫁咩

真係唔知, 我著返當日係鋪頭試著時個D衫都覺得柒
唔明點解個時會覺得OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞