歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (125) Make Model No War

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我做1 你做0 ok?
可以
唔好講利潤夠唔夠,
唔畀學生返學,
市面已經死左3成
依賴薄利多銷已經死左
工具有平有貴,
貴野都係大家有心機玩/有閒暇時先會買野,
雖說WFH都會帶動少少在家消閒既客
不過長遠黎講香港就係不是一個做生意既好地方,早斬早止蝕,政府咁玩鳩人法又點會好市,
反正PM都做起左個名,去整個工廠單位做出貨同陳列室應該都會有熟客追既.
唔會有人上㗎 有心學 我用一千幾百 緊係俾個名師好過 平幾百 俾個唔知咩來頭嘅人教啦 平只會俾人覺得你冇料先了咁平
可以po喺度?
呢度冇房提供俾你兩位嘅 不過可以包場 歡迎查詢
唔記得左香港人心態係咁奇怪
同埋wfh多咁多輪 真心要玩 一早買齊工具啦 平常人一個快啦 三隻啦 用得幾多油呀 開水飲咩
有cctv,不了
咁佢本身d 片都唔差既,算係札札實實咁lor
簡單啲講 你砌模型俾自己睇姐 就算放上網都冇人會放大張相嚟嗅嘅 有時有啲嘢過到自己個關就OK啦 唔需要咁執着嘅 興趣嚟嘅啫
真係已經買爆晒再買要做excel mark住手頭有咩色
雖然有啲係為屌而屌咁解
我係睇nyc 正式入坑嘅 佢啲入門我覺得好有用 夠哂你去做一隻模型
所以問題就黎啦 我睇晒佢啲片我都識整啦 咁點解仲要跟佢上基礎班呢?
佢基礎班教嘅嘢都係同佢啲片應該一樣嘅啫
本身咩來頭架 一黎連討論都係要課金join小圈子
你上完堂就可以加入同一堆課左金既師兄弟討論下
D人想比你磨多過比東雲磨
利伸: 非gay
手把手教啩
都唔係嘅 有人教就係免卻行遠路呢一步者 不過自己試完會深刻啲
無考究過
唔同
有人唔想消化果d睇完唔知有冇用既片段
當然你識, 睇番你知佢講緊你識既野
但係好多人都貪快唔想消化太多吸收完唔知講乜尻
或者
唔想睇完先知有冇用既片段

我係其中一個

姐係比錢既伸手黨
利伸: 我係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞