歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (125) Make Model No War

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我指既係,10蚊同20蚊差距好細,d人都會因為咁嫌貴,特別係c9
然後菜檔一句「屌 平嗰陣又唔買」
想問下水口顏色深啲係唔係正常,新手拎完把spn120剪完再用筆刀刮之後仲係覺得個水口深色係唔係warhammmer係咁定係我仲未刮乾淨 就嚟癲之前試過炒車磨到平仲見到
笑死
今日先話完我屋企人黎,人地搶糧佢又想搶埋一份,但雪櫃已經畀我打爆左,
佢買完都冇位放,畀我話佢哂鳩氣
正常係會有色差
係啊係啊
屎都食得添啊
完全正常 一係油左佢 一係消光
買模型既都係咁
咁你咪唔好食囉
唔係最平價買咪會買貴囉
好唔該晒我係諗住上色嘅 係驚噴完會好覺眼
其實我只係因為見你蟹貨所以人情上想幫你姐

個人對隻嘢無好感
唔該晒 好彩停咗就嚟磨到無
好偉大呀
濕撚晒
嘩 你真係好偉大啊
其實呢 我都想攪清楚一樣野
當有一個人冇$ 要賣家當 個樣野公價係 100元 跟住有人話 "拿 我幫你 70元 要就要唔要就算!" 個個人又真係等$開飯WO 咁呢樣野係幫呀?定係襯火打劫?
有時有D野大家心照啦 幫人唔係咁幫GE
邊隻海棉勁過神手
銼刀好平姐….點會富豪…
買左係手既就唔好浪費錢買同類既工具啦,呢set入門已夠做,
買銼我就唔識了,因為多數唔係用砂紙果個號碼系統去分粗幼,但多人推既銼好多1把都有2個粗幼,留名等其他人答
如果你話曲面用海綿不如話:
海綿係用係表面處理用埋曲面比較岩用唔駛咁死板既
我都廢事講
你幾時好返 隻野蟹到咁我諗你都落價走會好啲
相對全部既打磨工具黎講,同樣400號砂紙板/爸爸棒磨水口切削力勁過海綿,
所以先話"就算係神手海綿都唔係切削力最勁"
銼刀單把唔貴,但齊哂號數同埋形狀我覺得都幾貴
我應該都有講 就係 工具就係換時間 海錦沙都做到不過時間同正時耐D者
所以你覺得想快D我都會建議番買棒會方便D
打劫開平你30比你保本一大半已經好好,獅子開大口既話就唔係依個數,係要你賤賣架啦
咁計埋耐用既話銼刀其實好抵買
用砂紙先係富豪
蝕錢賣比你叫幫手 巴打太偉大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞