[突發]普京宣戰 3 :導彈襲擊

1001 回覆
43 Like 5 Dislike
柒左就潛啦
一打仗就會影響全世界
我睇佢如果成功
下一步都幾肯定波蘭
真係單挑北約
波羅的海3國對佢無用
重點係防空
大家要留意
-好多show blocked user
-留意twitter非認證用戶既話 講既內容/片要小心fact check 唔一定係真
-外媒要分清係"消息" 定係“當地指出"
心水清都知 下個就中國打台灣
唇亡齒寒
波蘭,羅馬利亞,摩爾多瓦,波羅的海三國
應該都驚緊下一輪會唔會殺到自己身上
見到以色列咁低已經好笑
海中第二?點得出?
靠隻柴油發電噴黑氣遼寧號?
就算你唔支持民主
都唔代表你可以開槍
警察傻L左?

訓左幾耐呀傻西 不嬲誰大誰惡誰正確
空軍好似唔差
海好少聽到有佢份
印度同泡菜咁勁㗎咩
同感
支那要面子
頹滿敗瓦嘅台灣都要
Posted at 12:5012:50
Ukraine president calls for martial law
Ukraine's President Volodymyr Zelensky is calling on his national security and defence council to declare martial law.

The council is expected to hold an urgent meeting to decide the issue.
人哋講到明烏克蘭係俄羅斯固有領土
黎生福音
其實係咪冇得解決搵多d能源?得嘅話邊個國家想比人要挾住
Ukrainian president: Stay home as much as possible

Ukraine's president Volodymyr Zelenskyy has told Ukrainians to stay home as much as possible.

"We are strong, we are ready for anything. We will win," he says.

His words come as Kramatorsk, in the north of Donetsk Oblast, becomes the latest centre where explosions have been heard.

呢單野之後歐盟東盟NATO UN之類國際合作應該都名存實亡
可能得返美加/澳紐先有返少少意思
佢老尾烏克蘭未係nato eu啫 但係人地係正你隔離被俄佬sm都當睇唔到 下一個咪到三小國
nato寫明會出兵?國際法夠寫唔可以侵略人啦
和平時候比你班賤種打下飛機 真係開波撚有人理
好多show blocked user

咁關咩事
為滿足民族主義 無視台灣肯定會用導彈反擊,炸爛幾個大城市
炸沉佢航空母鑑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞