[突發]普京宣戰 3 :導彈襲擊

1001 回覆
43 Like 5 Dislike
Dklm呀?
你覺得俄佬成功左一次就會收手
不過戰地記者真係搵命搏

隨時變灰
推翻完政權 扶個新既當政 再議決歸附俄羅斯
劇本咁行啦
當年二戰大部分國家都係咁
雖然好似好奴隸
但同社會運作有關嘅人唔返工國家會更混亂
更影響士氣
台灣防空飛彈密度 世界排名第二
守到有人幫拖就得
班俄佬根本就係猴住班烏妹先打過去
UK and allies will respond decisively, says Boris Johnson
Prime Minister Boris Johnson says he is "appalled by the horrific events in Ukraine" and that Russian President Vladimir Putin "has chosen a path of bloodshed and destruction by launching this unprovoked attack".

He adds that he has spoken to Ukraine's president to discuss how to respond and promises decisive action by the UK and allies.

想睇唔打撚"鞭屍圖/post
香港d藍絲同特區政府唔譴責暴力既
其實估唔估呢場仗最後會點完?

烏投降?
俄佬捉到烏總統?
烏總統自行下台宣佈重組政府?
炸L爛晒成個烏?

等肥龐上場搞返掂佢啦
你唔記得左台灣一樣有親中分子
同時實一早埋左台奸隨時作反
中東日日打緊
唔計幫拖,登陸前一定係炸到無反應先會上岸,
仲要支那軍大把condom,怕咩死
烏克蘭保衛戰,贏我地就有烏克蘭囡囡食,輸烏克蘭囡囡比俄佬食
台灣冇左
支那潛水艇落完水上水已經可以係加州
烏雞對美帝真係dont give a fuck
但台灣係真係對美帝重要既野
普京目前想收復蘇聯版圖多啲
唔問實戰就係知支拿一定係底嗰班
最基本要斷交啦,成班垃圾民主國家,見住獨裁國家入侵盟友竟然仲覺得經濟制裁係有用
10樓無錢啊 垃圾
瘦番啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞