[突發]普京宣戰 3 :導彈襲擊

1001 回覆
43 Like 5 Dislike
好撚痴線
不過攻台完全係另一個level仲未計會有其他國家幫拖
笑撚死 peaceful
平衡世界
人地國家就黎滅亡
簡直係 Winter on fire 既後續
你死左先
可以宣布所有國際組織都是垃圾了
仲share呢條
弱智
打到放煙花咁
駛唔駛呀....
好似都有好多年無打過啲咁有規模嘅仗...
呢個世界都係講食力
有食力

平民點講道理都係晒氣
仲有航線除左去歐洲有幾何入支那airspace
以前未入支那airspace 都係向西飛 雖然係多3至4個鐘

食物我食既都唔靠支那
現實反向指標?
屌你老母唔識就建議出去睇睇新聞先
主流都係撐烏
烏克蘭本身點又另一件事
但你呢啲獨醒撚 就一定要屌
Warning sirens tested in Kyiv

Sky correspondents are speaking from Kyiv and what sounds like an air raid siren can be heard.

Sky News presenter Mark Austin says he has been told they are tests.

It is just after 7am there, so many people will be waking up to the worrying sound, and news of the invasion.
其實情況完全唔同 ,

1 烏境內已有兩個親俄武裝組織/地區 幫打

2 佢地唔駛隔過海,陸軍已可直入
美國唔俾整
有咩問題?
普京:我全部要
wtf
美國佬一早講明唔會出兵
睇嚟一早預咗比烏西俄佬
有咩用?
你得地面部隊
控制你基輔機場已經玩完
正一收皮總統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞