[突發]普京宣戰 3 :導彈襲擊

1001 回覆
43 Like 5 Dislike
所以我覺得唔應該怪弊燈 因為DAY ONE就知佢仆街 最撚仆街既係班美豬
人地始終隔個海 除非你想直接焦土
要打登陸戰成個d day 都有版你睇

唔係唔得 代價一定好大 睇下中國肯唔肯俾囉
就算軍力真係差好遠 都未必守唔到一個星期
仲要未計人地台灣都有一堆反登陸同埋火箭
屌你 鹹蛋超人三分鐘搞撚掂唔見你講 哥斯拉
同台打就好懸殊
但日韓邊有咁易打
泡菜唔知,佢都驚出手比借口北泡搞事
啲男人一係走一係酒,即係無人care主權,根本無主權問題

其實嗰啲國家已經可以當係俄羅斯衛星國了
our base is under attack
同台打就好懸殊
但日韓邊有咁易打
泡菜唔知,佢都驚出手比借口北泡搞事
啲男人一係走一係酒,即係無人care主權,根本無主權問題

其實嗰啲國家已經可以當係俄羅斯衛星國了
韓國魚都唔算統派,真係主張統一得3%
人地始終隔個海 除非你想直接焦土
要打登陸戰成個d day 都有版你睇

唔係唔得 代價一定好大 睇下中國肯唔肯俾囉
就算軍力真係差好遠 都未必守唔到一個星期
仲要未計人地台灣都有一堆反登陸同埋火箭
割烏東,簽不平等條約,同北約劃清界線
其實烏克蘭有無反擊過
中國要玩人海戰術
唔係咁易
問題係佢合規格港口得個幾個
登陸艇都唔夠
俾人炸左唔通直接推架坦克落水咩

你諗吓芬蘭
俄佬二戰都搞唔掂

望落容易 實行好難
一個可以打曬全世界
航母 艦載機 常規艦 潛 反潛都無對手
話會全球核爆
都唔知咩撚理由黎

早排先話咩自古係USSR一部份
今日就話你nazi所以打你
站立係佢身後既
係一個又一個為國捐軀既無名英雄
https://youtu.be/Hvds2AIiWLA
你估真係為左TSM 咩
係為左第一島鏈咋

比中國拎左台灣, 中國係太平洋就拎多好多海域
點出海都阻止唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞