[M$]打手Surface/Win 10 laptop交流討論(4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
而家二選一 大家覺得laptop or surface book好用d?
而家二選一 大家覺得laptop or surface book好用d?

兩個級數嚟
重量都差唔小

兩個級數嚟
重量都差唔小

係咩 我見spec差不多
For屋企睇片 睇波 文書多

兩個級數嚟
重量都差唔小

係咩 我見spec差不多
For屋企睇片 睇波 文書多

差好遠wo spec
sb可以有獨立gpu

文書睇片就laptop/pro啦
想問下本時用黎拎番工開會用,番到屋企睇下戲打下機係咪買suface laptop 都ok?

定係NSP ? 點定位買邊部

同埋會用AUTOCAD

無巴打可以比下意見
想問下本時用黎拎番工開會用,番到屋企睇下戲打下機係咪買suface laptop 都ok?

定係NSP ? 點定位買邊部

同埋會用AUTOCAD

無巴打可以比下意見

打咩機
發覺無論係Mac定係Windows post
大家都好鐘意用「上下網」、「打下機」、「剪下片」呢啲terms問大家買咩好
叫人點答
支新筆大家感覺如何?比起舊嘅有冇好好多?
11點收到枝筆既到貨通知

岩岩去睇已經冇曬藍色

教育商店係咪可以同優惠code一齊用?

咩code

原來冇得一齊用
之前subscribe左ms d email送左個減100 code
頭先用左佢買藍色筆 $698

有冇得開心share

應該未咁快到貨啦

點解會無個預測時間
點樣可以show出黎

點解會無個預測時間
點樣可以show出黎

要等一段時間先會出
之前話想買sp4 m3果位巴打
我問過幾間大鋪
應該都係黃金間兇宅最抵玩
$4999連keyboard
不過冇筆
帶出街,有咩套靚仔又放到mouse同charger??
11點收到枝筆既到貨通知

岩岩去睇已經冇曬藍色

教育商店係咪可以同優惠code一齊用?

咩code

原來冇得一齊用
之前subscribe左ms d email送左個減100 code
頭先用左佢買藍色筆 $698

有冇得開心share

用一次架咋
我個時係到貨通知到畀個email佢

點解會無個預測時間
點樣可以show出黎

更新完呢隻好似冇, 我都冇
要篤住個ICON先有

應該未咁快到貨啦

係日本試過,好撚正

應該未咁快到貨啦

係日本試過,好撚正

唔知用係舊機會點
就黎忍唔到手想喺 poly 買 nsp
最衰得銀色筆
就黎忍唔到手想喺 poly 買 nsp
最衰得銀色筆

等藍色surface laptop等到頸都長
我朋友已經係ownership買左銀色
我驚佢地拎埋機我都未買得到藍色
文書機 主要做project同睇片用 想部機耐用啲
SP m3 128gb 4gb ram或Nsp m3/i5 128gb 4gb ram
夠唔夠用?

應該未咁快到貨啦

係日本試過,好撚正

唔知用係舊機會點

落返1024lv先
筆尖準確度應該一樣
SP m3 128gb 4gb ram或Nsp m3/i5 128gb 4gb ram
夠唔夠用?

Nsp i3都夠
不過4gb ram用chrome一定唔夠用
夠唔夠用?

Nsp i3都夠

敢問 NSP i7 8gb 剪片會唔會吃力
夠唔夠用?

Nsp i3都夠

敢問 NSP i7 8gb 剪片會唔會吃力

真心唔夠咩 琴日入手m3 4gb 上chrome 好順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞