[M$]打手Surface/Win 10 laptop交流討論(4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
new surface pro 駛唔駛買保護貼

我靜係上淘寶買啲機背貼

有冇link?
我都諗緊買唔買機背貼
但又覺得好無謂
想問下有冇巴打係用緊SP4
但買左新筆用?
想知保養包唔包支筆
支筆甩晒漆可唔可以拎上ms換過支?
M$官網又玩嘢
Sp4 m3冇筆版賣$6288
M$官網又玩嘢

屌 加到咁貴
M$官網又玩嘢

屌 加到咁貴

明明上星期先$4999

不過我早兩日問過深水埗凶兇宅仲係$4999
+$250有新keyboard
M$官網又玩嘢

屌 加到咁貴

明明上星期先$4999

呢個價有冇筆?
M$官網又玩嘢

屌 加到咁貴

明明上星期先$4999

呢個價有冇筆?

M$官網又玩嘢

仲諗住買
M$官網又玩嘢

仲諗住買

黃金間兇宅仲做緊$4999
可以考慮下
之後本來想買m3
不過後來諗諗做野有programme要run
覺得i5可能會好d
不過依家就煩緊買sp4 定nsp好

1. Sp4 i5 128gb 4gb 連kb連筆 $6988
2.nsp i5 128gb 4gb 大學價$6626

點解會考慮?因為配件同舊電問題
因為nsp好似耐用過sp4
不過唔知多幾多
但係散買kb同筆配件可能要$8k先埋到單
想問下大家覺得值唔值俾多$1k換舊耐d既電?
之後本來想買m3
覺得i5可能會好d

1. Sp4 i5 128gb 4gb 連kb連筆 $6988

不過唔知多幾多

一定係nsp
之後本來想買m3
覺得i5可能會好d

不過唔知多幾多

一定係nsp

舊電多好多架
用個時你就知
畀多兩千都抵呀
之後本來想買m3
覺得i5可能會好d

不過唔知多幾多

一定係nsp

舊電多好多架
用個時你就知
畀多兩千都抵呀

其實舊電差幾多?
雖然話就話有新買新
不過個千幾蚊可以換多幾耐電?
如果有多2-3個鐘就話啫
如果得少過1個鐘就不了
之後本來想買m3
覺得i5可能會好d

不過唔知多幾多

一定係nsp

舊電多好多架
用個時你就知
畀多兩千都抵呀

其實舊電差幾多?
雖然話就話有新買新
不過個千幾蚊可以換多幾耐電?
如果有多2-3個鐘就話啫
如果得少過1個鐘就不了

https://www.notebookcheck.net/Microsoft-Surface-Pro-2017-i5-7300U-256-GB-Convertible-Review.230716.0.html
想問下本時用黎拎番工開會用,番到屋企睇下戲打下機係咪買suface laptop 都ok?

定係NSP ? 點定位買邊部
想問下本時用黎拎番工開會用,番到屋企睇下戲打下機係咪買suface laptop 都ok?

定係NSP ? 點定位買邊部

同埋會用AUTOCAD
我架SP4成日一開機就熱 想點
11點收到枝筆既到貨通知

岩岩去睇已經冇曬藍色

岩岩去睇已經冇曬藍色

教育商店係咪可以同優惠code一齊用?
我架SP4成日一開機就熱 想點

未過保有冇得整?
我都係SP4
淨係行flash先熱
暫時都唔錯
之後本來想買m3
覺得i5可能會好d

不過唔知多幾多

6988邊度買?新定舊筆?
有無人會幫部surface pro貼mon貼
上網睇d人話會影響觸屏 但又驚花

邊1到買她2

貼左唔覺有問題 筆無買 mouse 撚

貼邊隻貼? 同係邊買?

Taobao 42rmb

普通膠貼定玻璃貼你個隻?

玻璃

岩岩去睇已經冇曬藍色

咩code

岩岩去睇已經冇曬藍色

咩code

原來冇得一齊用
之前subscribe左ms d email送左個減100 code
頭先用左佢買藍色筆 $698
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞