[M$]打手Surface/Win 10 laptop交流討論(4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
夜晚用NSP 底部漏光好嚴重,上網一search 好似係通病,打算聽日去換

屌我今朝都發現 但之後用左成星期都唔覺眼 唔知係咪尋日擺背囊壓一壓 但已經用左套 諗緊換唔換好 痴左mon 貼唔想搞 不過好彩都好輕微 平時桌面模式 俾條bar 遮住唔覺眼

漏成條都好過愈換有機會愈衰
未用過win touch 好想買黎玩 但買左nsp 之後都少當平板咁用 好似正正經經買部有touch 既laptop 慳返啲好過

用多d平版模式
夜晚用NSP 底部漏光好嚴重,上網一search 好似係通病,打算聽日去換

屌我今朝都發現 但之後用左成星期都唔覺眼 唔知係咪尋日擺背囊壓一壓 但已經用左套 諗緊換唔換好 痴左mon 貼唔想搞 不過好彩都好輕微 平時桌面模式 俾條bar 遮住唔覺眼

我7日內退左貨,係centre 到有人開新,一樣問題
幾個月無開早排開返見到有2撻光印
係未唔洗預約直接踩上去整?
想問下
surface pro 4 m3 i5 4gb ram
依家有無方法係可以改善放電個問題
用得3-4小時真係好辛苦
想問下

鎖死tdp 7w 用到8-10個鍾
想問下

咩係tdp 7w

請原諒我無知
今日拎列NSP
都係底漏光
其實換完都係咪咁?
見好多人都係
我POLY買 所以冇得退錢
有冇得影下點漏光法?
有冇得影下點漏光法?

你GOOGLE下SURFACE PRO 漏光
大量都係講緊NSP
想問下

咩係tdp 7w

請原諒我無知

普通U版15W-30W
我都就4.5W-7W
上下網 處理一下文書 睇下片好夠用
有冇得影下點漏光法?

大量都係講緊NSP

Search完
真係好嚴重
今日拎列NSP
都係底漏光
其實換完都係咪咁?
見好多人都係

我都係跟U 買,跟本成批貨都漏光,其他人開機都一樣漏,睇下你接唔接受到。我就退算,成皮野買次貨

之係轉左XPS 13, 平$3000 但無touch screen 同筆
今日拎列NSP
都係底漏光
其實換完都係咪咁?
見好多人都係

我都係跟U 買,跟本成批貨都漏光,其他人開機都一樣漏,睇下你接唔接受到。我就退算,成皮野買次貨

之係轉左XPS 13, 平$3000 但無touch screen 同筆

學生價通常都俾次貨
今日拎列NSP
都係底漏光
其實換完都係咪咁?
見好多人都係

學生價通常都俾次貨

我都信,係凶宅睇佢部display,個mon 100%無漏光。但係衰過一次唔買MS product,轉XPS 算。但都驚出事,其實U program 既機係咪Mac 先得,dell 會唔會俾返新機或次貨?
今日拎列NSP
都係底漏光
其實換完都係咪咁?
見好多人都係

學生價通常都俾次貨

我都信,係凶宅睇佢部display,個mon 100%無漏光。但係衰過一次唔買MS product,轉XPS 算。但都驚出事,其實U program 既機係咪Mac 先得,dell 會唔會俾返新機或次貨?

印象中舊年都有買左唔同牌子巴打話覺得學生機係差啲
不過無從考證
而且佢又真係平好多仲要包多幾年保養
吹佢唔漲

Btw XPS13好正
我都有部
雖然用左差唔多成年會想買15多啲
有冇得影下點漏光法?

大量都係講緊NSP

Search完
真係好嚴重

Ips通病,好似
今日拎列NSP
都係底漏光
其實換完都係咪咁?
見好多人都係

學生價通常都俾次貨

印象中舊年都有買左唔同牌子巴打話覺得學生機係差啲
不過無從考證
而且佢又真係平好多仲要包多幾年保養
吹佢唔漲

Btw XPS13好正
我都有部
雖然用左差唔多成年會想買15多啲

XPS 15 係有Display, 但差唔多貴4千, 加ram 仲要加錢. U program 真係好難諗

Nsp既呢部
夠畫autocad&打lol?
想耐用d既話買macbook 定 nsp好

Nsp既呢部
夠畫autocad&打lol?
想耐用d既話買macbook 定 nsp好

Google 下surface pro 漏光,睇下接唔接受得到
今日拎列NSP
都係底漏光
其實換完都係咪咁?
見好多人都係

跟U買有得退錢咩?
有冇用緊m3版Surface Pro 2017嘅巴打?
可以講下使用感受嗎
有冇用緊m3版Surface Pro 2017嘅巴打?
可以講下使用感受嗎

我自己整係上網多 啲電好勁 十個鐘無問題 待機 無扣電咁濟 本身無乜野 不過尋日發現漏光 其實好輕微 唔影響既 不過就硬係好似有啲野咁 你google 吓睇吓接唔接受到
用開台機 部機就打柴 用左接近3年
想轉下用laptop
大家覺得surface laptop同sumsung notebook9 點?
我平時都係上網睇下戲聽下歌
得閒先打下lol同用下ps/ai
有冇得影下點漏光法?

大量都係講緊NSP

Search完
真係好嚴重

Ips通病,好似

唉 而家打直用就見到左邊有啲光滲出黎
見大家話係通病又成 驚換左仲衰 或者衰其他野
都唔知換唔換好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞