[M$]打手Surface/Win 10 laptop交流討論(4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Poly roadshow係咪即買即拎surface pro

NO
買左新筆669
希望玩到兩年

巴打新筆邊度買?

大學優惠訂
未拎貨
買左新筆669
希望玩到兩年

巴打新筆邊度買?

大學優惠訂
未拎貨

兇宅仲有surface pro 4 m3冇筆版賣$4999
可以加$250要A字頭果隻cover
認落其實可能夠我用
Poly roadshow係咪即買即拎surface pro

NO

大約幾時有拎
買左新筆669
希望玩到兩年

巴打新筆邊度買?

大學優惠訂
未拎貨

諗落其實可能夠我用
Btw電腦節有冇Surface系列嘅嘢特價?
買左新筆669
希望玩到兩年

巴打新筆邊度買?

大學優惠訂
未拎貨

認落其實可能夠我用

諗緊去唔去馬好
想買部機文書出街用
M3其實係咪真係廢?
Btw電腦節有冇Surface系列嘅嘢特價?

水魚節 唔洗諗
買左新筆669
希望玩到兩年

巴打新筆邊度買?

大學優惠訂
未拎貨

認落其實可能夠我用

諗緊去唔去馬好
想買部機文書出街用
M3其實係咪真係廢?

我都諗住去sp4 m3, 出街文書用
surface laptop紅同藍都冇晒
買左新筆669
希望玩到兩年

巴打新筆邊度買?

大學優惠訂
未拎貨

認落其實可能夠我用

諗緊去唔去馬好
想買部機文書出街用
M3其實係咪真係廢?

拎出街最大concern係電
只要解決到sp4電量較低呢個問題就可以去馬
買左新筆669
希望玩到兩年

巴打新筆邊度買?

大學優惠訂
未拎貨

認落其實可能夠我用

諗緊去唔去馬好
想買部機文書出街用
M3其實係咪真係廢?

Nsp 會有改善?
買左新筆669
希望玩到兩年

巴打新筆邊度買?

大學優惠訂
未拎貨

認落其實可能夠我用

諗緊去唔去馬好
想買部機文書出街用
M3其實係咪真係廢?

Nsp 會有改善?

nsp 好似舊電耐d
本身用緊macbook air 用左都3年
做功課mac os有imovie garageband都幾好
但mba剪片剪聲會疾同好熱好嘈
諗緊買唔買部nsp i5 256
有touch mon可以喺pdf寫野
windows又無咁多局限
sp4 i5 8g $8099 連type cover 抵唔抵
大學優買同ownership hku 有乜分別,想買紅色laptop 好似9千,主要學學做paper
大學優買同ownership hku 有乜分別,想買紅色laptop 好似9千,主要翻學做paper

紅色好似冇哂 不過顏色唔緊要,想知兩邊買有乜分別(防毒,office,etc)
大學優買同ownership hku 有乜分別,想買紅色laptop 好似9千,主要翻學做paper

紅色好似冇哂 不過顏色唔緊要,想知兩邊買有乜分別(防毒,office,etc)

紅色實機好7 有d似啡色

我望過塊紅色type cover都幾靚
但唔知變做laptop樣會係點

邊到有實機睇
想買部2合1黎用
平時會剪下片/PS/一般文書/
頂盡都係打LOL或者開Android模擬器打下手機game

大家有冇推薦?

邊到有實機睇

呢排翻part time會接觸到microsoft寫字樓d人
見過佢地有人用紅色

邊到有實機睇

呢排翻part time會接觸到microsoft寫字樓d人
見過佢地有人用紅色

燈光問題咋掛
冇理由會似啡色
有無人會幫部surface pro貼mon貼
上網睇d人話會影響觸屏 但又驚花

邊1到買她2
有無人會幫部surface pro貼mon貼
上網睇d人話會影響觸屏 但又驚花

邊1到買她2

貼左唔覺有問題 筆無買 mouse 撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞